Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πίτα του Συλλόγου Γυναικών "Ίριδα"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Χερσονήσου "Ίριδα" την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Εστιατόριο Cibus στο Θαλασσόκοσμο (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών). 

Η πρόεδρος, κ. Ρένια Δρόσου, στο χαιρετισμό της ευχήθηκε σε όλες και όλους για το έτος 2024 και προχώρησε με μια αναδρομή στις δραστηριότητες του Συλλόγου του περασμένου έτους, τις εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, τα ενεργά έξι τμήματα που λειτούργησαν και λειτουργούν (Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Κοπτικής-Ραπτικής, Χορού, Θεάτρου και Γιόγκα), την έκθεση ζωγραφικής, τα θεατρικά δρώμενα και έργα που παρουσιάστηκαν σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου και Ηρακλείου, τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά», τις εκδρομές κ.α.
 
Και ανέφερε: «Το έτος 2023 ήταν ένα έτος γεμάτο δημιουργία. Όλες Μαζί, με πνεύμα  αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να δημιουργούμε, να χαρούμε, να αισιοδοξούμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Γενική Γραμματέα κα. Άννα Τζαγάκη, την Ταμεία κα. Δώρα Μαυραντωνάκη, τα μέλη ΔΣ κα. Βαγγελιώ Χατζάκη, την κα. Κατερίνα Ταμπακάκη και κα. Μαργαρίτα Χαραλαμπάκη».
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Πολιτισμού και Ισότητας, κ. Μηλάκη Γεωργία, ο πρώην Δήμαρχος Χερσονήσου και σημερινός Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Σέγκος, η Αντιδήμαρχος Χερσονήσου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ισότητας κα. Πλευράκη Δέσποινα και ο αιδεσιμώτατος π. Λεωνίδας.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από την εκδήλωση.
 
Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις και η κοινωνική ζωή ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω