Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις" με τη Σεββέρια Μαριολά

Η Σαββέρια Μαργιολά παρουσίασε το καλοκαίρι του 2023 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» τη μουσική παράσταση με τίτλο: "Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις" που ενθουσίασε το κοινό.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» είχαμε απολαύσει ένα ταξίδι στις μουσικές της Ελλάδας με την υπέροχη φωνή της Σαββέριας Μαργιολά.

Οι επιλογές των τραγουδιών χαρακτηρίζονταν από συναίσθημα και αντιθέσεις, σε εναλλαγές όμως που καταφέρνουν να δένουν όμορφα και να καταλήξουν σε ένα καλοστημένο σύνολο.

Ερμηνείες παλαιές του Νίκου Παπάζογλου, του Μάλαμα, της Μοσχολιού και τόσων άλλων σπουδαίων ερμηνευτών, γνωστές σε όλους, μουσικές και στίχοι που τραγουδήσαμε, που νοσταλγούμε και θυμόμαστε.

Η ωραία συναυλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και είναι πλέον διαθέσιμη στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου εδώ.

Καλλιτέχνες και συντελεστές:

Νίκος Σαμαράς (κιθάρα, μπουζούκι, τρομπέτα), Θανάσης Μάντζαρης (πλήκτρα) Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα).

Ηχητική και φωτιστική κάλυψη: BackStage Live – Σάκης Βρουχάκης.

Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί».

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου - Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν στο Heraklion Arts and Culture, το ψηφιακό κανάλι πολιτιστισμού του Δήμου Ηρακλείου, εδώ και δείτε ένα σωρό συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις για παιδιά και άλλα πολλά.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Η Σαββέρια Μαργιολά.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.