Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Καμίνια εκθέτουν δουλειά τριών ετών!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων.

Η έκθεση λαμβάνει χώρα στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (οδός Μονής Αγκαράθου 9, ανάμεσα στο λιμάνι και στην πλατεία Αγίου Δημητρίου) στο κέντρο του Ηρακλείου.
 
Εκπαιδευτής της εικαστικής ομάδας είναι ο ζωγράφος Ευάγγελος Παπαγγελής. Τα έργα που εκτίθενται είναι δουλειά των τελευταίων τριών ετών μέσα στην ομάδα.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Βερερουδάκη Παττακού Ελένη - Βρέντζου Κατερίνα - Καρακούδη Εύα - Κροθιανάκη Ελένη - Κοκκινάκη Νίκη - Μανουσάκη Ελένη - Μαργαρίτη Δήμητρα - Μοσχοβή Μαρία - Μπαριτάκη Ελένη - Παπάζογλου Αριστέα - Σαράντη Χρυσούλα - Σοφουλάκη Γαρυφαλιά - Σωμαράκη Ουρανία - Τζωρτζακάκη Σεργία - Φραγκούλη Μαρία - Φραγκούλη Ναταλία - Χατζέα Στέλλα.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας
 
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) έως τις 3 Φεβρουαρίου 2024, κατά τις ώρες 4 το απόγευμα με 8 το βράδυ.
 
Όπως σε όλες τις δράσεις που φιλοξενούνται στον Κοινωνικό Χώρο, η είσοδος είναι δωρεάν.  
 
Η προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο - Φαγητό με την Αγάπη μας) των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία του Κοινωνικού Χώρου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι εκθέσεις, τα εικαστικά, τα νέα τα χρήσιμα και τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.