Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άγιος Βασίλης στη "Ζωοδόχο Πηγή"

Ο Άγιος Βασίλης του Ροταριανού Ομίλου "Ηράκλειο Ελ Γκρέκο" έφερε χαρά και χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή", στέλνοντας τον Άγιο Βασίλη του στο χώρο τους, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η επίσκεψη έγινε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, οπότε και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε γλυκά και εκπαιδευτικά παιχνίδια στα παιδιά.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, Ελευθερία Λημνιού, δήλωσε: "Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουμε με αγάπη και φροντίδα προς τα παιδιά μας, θέλαμε να προσφέρουμε λίγο φως και χαρά στις καρδιές τους, ενισχύοντας παράλληλα την προσπάθεια του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή" για την ευημερία και την ανάπτυξη των παιδιών που φροντίζει".

Τον Άγιο Βασίλη, εκτός από την πρόεδρο, συνόδευαν η ταμίας, Ρούλα Τσαρλαμπά - Πετούση, ο κοσμήτορας Γιάννης Χριστοδουλάκης και η Μαρία Κανάκη, μέλος του Ομίλου.
Στην εορταστική αυτή επίσκεψη τα μέλη του Ομίλου υποδέχθηκε, ο διευθυντής του Κέντρου κ. Χρήστος Τζαμούσης και η κοινωνική λειτουργός κ. Άννα Σμυρνάκη, η οποία πρόσφερε και από ένα αναμνηστικό στα μέλη του Ροταριανού Ομίλου.

"Ο Ροταριανός Όμιλος "Ηράκλειο Ελ Γκρέκο" συνεχίζει να δεσμεύεται στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και στην προώθηση των αξιών της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από την επίσκεψη του Αγίου Βασίλη στο Ζωοδόχο Πηγή.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι γιορτές και τα καλά νέα ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.