Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Μια αγκαλιά για τα παιδιά" για 13η χρονιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση: «Μία αγκαλιά για τα παιδιά» για δέκατη τρίτη χρονιά. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Χερσονήσου "Ίριδα" και περιελάμβανε εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο, μαγικό show και Χριστουγεννιάτικο παζάρι, με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων. 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Ιριδα" κ. Ρένια Δρόσου δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας, όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τα σχολεία, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, εθελόντριες/ντες, Ιδιώτες και Φορείς. Ευχαριστούμε την Περιφέρειας Κρήτης για την συνδιοργάνωση, ευχαριστούμε τον Δήμο Χερσονήσου και όλο το κόσμο, τα μέλη, φίλες, φίλοι, παιδιά και γονείς που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους. Η αγάπη τους και ανταπόκρισή τους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο νέο έτος με υγεία, αγάπη και χαρά».
  
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από την εκδήλωση.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.