Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μας μυούν στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

"Η πρόληψη είναι στο χέρι μας" είναι το βασικό μήνυμα που μετέφεραν τα μέλη της ομάδας του Παγκρήτιου Συλλόγου κατά του καρκίνου του μαστού "Στόχος-Πρόληψη" στον περίπατο που πραγματοποίησαν στο κέντρο του Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2023.

Πάνω από 20 μέλη του "Στόχος-Πρόληψη" ενημέρωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και για τη συνολική υποστήριξη που παρέχει ο Σύλλογος.

Αυτή η ενημερωτική δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας του Συλλόγου "Στόχος-Πρόληψη" για τον μήνα Οκτώβριο, η οποία έχει ως κεντρικό μήνυμα: "Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού".

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος "Στόχος-Πρόληψη" έχει στόχο την ενημέρωση, την αφύπνιση, την πρόληψη αλλά και την αρωγή σε γυναίκες που δίνουν την δική τους αξιοπρεπή μάχη με τον καρκίνο.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από τη δράση του "Στόχος - Πρόληψη".

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.