Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρέχουν για την "καρδιά του παιδιού"

Ο 9ος αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί στο Φόδελε, με δύο διαφορετικές πανέμορφες φυσιολατρικές διαδρομές 7 και 10,5 χιλιομέτρων την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2023.
 
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή  πριν 12 χρόνια, έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια. 
 
Σκοπός της είναι η στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης και  Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών και Ενηλίκων.
 
Τον αγώνα διοργανώνει  ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού», μαζί με την ομάδα δρομέων «Η καρδιά του παιδιού» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φόδελε, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου, ως εξής:
 
Α) Διαδρομή αγώνα 10.500 μ. για ενήλικες, με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα με επιστροφή δια μέσω κοιλάδας Δασούρας  και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.
 
Ώρα εκκίνησης: 12.00
 
Β) Διαδρομή αγώνα 7.000 μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε  έως το μοναστήρι του  Αγ. Παντελεήμονα,  με  επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.
 
Ώρα εκκίνησης: 12.10.
 
Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 23.59  μέσω του QR code της αφίσας ή ηλεκτρονικά εδώ.
 
Όλοι οι μαθητές εγγράφονται κανονικά ηλεκτρονικά και συμμετέχουν δωρεάν. Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα και δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης, το πρωί της Κυριακής στις 10.00 θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία Ελευθερίας.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από παλαιότερο αγώνα για την καρδιά του παιδιού στο Φόδελε.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.