Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου για καλό σκοπό...

Με το μήνυμα "Stop Cancer" διεξάγονται την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα, στο γήπεδο του "Εργοτέλη" στο Μαρτινέγκο, αγώνες ποδοσφαίρου.

Στους αγώνες, που δίδονται εις μνήμην της Σταυρούλας Βάβουλα, συμμετέχουν οι τρεις κορυφαίες ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου της Κρήτης (Εργοτέλης, ΟΦΗ, Αστέρας Ρεθύμνου), καθώς επίσης και μια μικτή ομάδα γονέων.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι μόλις 1€, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό... Μετά το πέρας του αγώνα θα προσφερθεί κέρασμα στους φιλοξενούμενους.

Η Σταυρούλα Βάβουλα έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, χτυπημένη από καρκίνο, αφήνοντας πίσω της δύο καλά παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι η παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη Κική Καρπαθιωτάκη.

Η ομάδα του ΟΦΗ συμμετέχει ευχαρίστως, καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Στέφανος Βάβουλας ήταν αδερφός της θανούσης, ενώ ο Αστέρας Ρεθύμνου συμμετέχει κι αυτός με χαρά, καθώς η Κική Καρπαθιωτάκη είχε τιμήσει τη φανέλα του κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

www.voltarakia.gr