Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοιράζουν τσάντες, τώρα και στα Καμίνια!

Την Τετάρτη 23 Μαΐου πραγματοποιείται η νέα εκδήλωση ενημέρωσης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) αυτή τη φορά στα Καμίνια!

Η ανοικτή εκδήλωση διοργανώνεται, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και τους τοπικούς φορείς, στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας από τις 6:30 μ.μ έως τις 8:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της διανομής, θα γίνεται ταυτόχρονη ενημέρωση από τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για την πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι στιγμής οι δράσεις κατάργησης της πλαστικής σακούλας και θα μοιραστούν οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Όπως δήλωση ο πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης: "Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας για την αναγκαιότητα κατάργησης της πλαστικής σακούλας, με επόμενο σταθμό το 3ο Δ.Δ. Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, προσκαλούμε τους κατοίκους της περιοχής να έρθουν στη δράση, να ενημερωθούν υπεύθυνα και να πάρουν δωρεάν την καλαίσθητη τσάντα πολλαπλών χρήσεων που έχουμε δημιουργήσει, να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους και να συμβάλλουν έμπρακτα και ουσιαστικά, στην προστασία του περιβάλλοντος".

Ποιες περιοχές παίρνουν σειρά για διανομή...

Συμφωνα με ανακοίνωση του ΕΣΔΑΚ, ανάλογη δράση θα πραγματοποιηθεί και στα Ανώγεια το πρωί της Τετάρτης 23 Μαΐου, στο Ηράκλειο στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη την Πέμπτη 31 Μαΐου, καθώς επίσης "και στους Δήμους των Π.Ε. Ηρακλείου και Λασιθίου τις επόμενες εβδομάδες"...