Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραδιά ξε-άγχους για τους υποψήφιους!

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου ξεκινούν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων της χώρας, παραδοσιακά με πρώτο μάθημα την έκθεση.

Κάποτε την παραμονή των εξετάσεων οι μαθητές συνηθίζαμε να διαβάζουμε και να αγχωνόμαστε περισσότερο... Να πέφτουμε για ύπνο, αν μπορούσε να μας πάρει ο ύπνος και να πηγαίνουμε την επομένη για να δόσουμε έχοντας φάει όσο πρωινό μπορούσε ν' αντέξει το στομάχι μας...

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει... Δεν υπάρχει ούτε ένας εκπαιδευτικός που να συνιστά το διάβασμα την παραμονή των εξετάσεων, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην εύθραστη ψυχολογία των υποψηφίων.

Σ' αυτό το πλαίσιο, την παραμονή των εξετάσεων, δηλαδή την Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στο γενικό λύκειο Γαζίου διοργανώνεται βραδιά... ξε-άγχους για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Η βραδιά περιλαμβάνει μουσική, χορό, φαγητό, μα πάνω απ' όλα "ενέσεις" αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας!

Οι διοργανωτές, καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, Παναγιώτης Ασημακόπουλος και Αστρινός Τσουτσουδάκης στο κάλεσμά τους μας δίνουν μια γεύση του χαρακτήρα της βραδιάς ξε-άγχους στο λύκειο Γαζίου:

"Δίνεις κι εσύ Πανελλήνιες;

Μπράβο σου. Καλή επιλογή.... Και τι θα κάνεις το βράδυ πριν από το πρώτο μάθημα;
- Θα διαβάζεις; (Πλάκα κάνεις...).
- Θα κλαις; (Έχουμε χαρτομάντιλα βελούδινα...).
- Θα μαλώνεις με όλους και με όλα; (Έχεις χρόνια μπροστά...).

Έλα να ενώσουμε την αισιοδοξία, το θάρρος και την αυτοπεποίθησή μας, την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στις 7 το βράδυ, στο Λύκειο Γαζίου.
Μουσική, Φαγητό και άλλα events....

Για ενδέκατη χρονιά είμαστε δίπλα σου. (Ψέματα... για το φαγητό ερχόμαστε...).
Σε καταλαβαίνουμε και συμπάσχουμε. (Καρφί δεν μάς καίγεται...).
Αγχωνόμαστε για σένα και αντί για σένα. (Χα, χα, χα.... καλό, ε;).
Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχεις. (Νταξ, το τερματίσαμε...)".

Η βραδιά ξε-άγχους διοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά, ενώ στο παρελθόν έχει διοργανωθεί και στο λύκειο Αγίας Βαρβάρας όταν υπηρετούσε εκεί ο κ. Ασημακόπουλος. Η φωτογραφία είναι από την περυσινή αντίστοιχη βραδιά στο λύκειο Γαζίου!

www.voltarakia.gr