Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ!

Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ και λίγο θα σας πω! Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ για τις ένα εκατομμύριο επισκέψεις στο www.voltarakia.gr που συμπληρώθηκαν σήμερα!

Το αγαπημένο μας site κατά την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 διανύει την 278η ημέρα λειτουργίας του. Μέσα σ' αυτό το διάστημα έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές, ανθρώπους που επιλέγουν να βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής.

Κάθε μέρα προβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις που γίνονται στην Κρήτη, ανά ημέρα, ανά μήνα, ανά κατηγορία και ανά Νομό, έτσι ώστε να διαλέγουν με μια ματιά τις καλύτερες: Εκείνες στις οποίες θέλουμε να πάμε!

Η σελίδα μας στο facebook έχει ήδη 5.611 φίλους και 5.679 "ακόλουθους", αριθμοί οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά. Ακουλουθήστε μας κι εσείς και κάντε τα ομορφότερα βολταράκια της ζωής σας κυριολεκτικά και μεταφορικά. Βάλτε μας στα "αγαπημένα" σας και ξεκινήστε μαζί μας τη μέρα σας. Για να ξέρετε που θα πάτε, τι θα δείτε, ποιες επιλογές έχουμε για μια πιο χαρούμενη και δραστήρια ζωή!

Ακολουθήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε! Ευχαριστούμε και πάλι για τις 1.000.000 επισκέψεις και ανταποδίδουμε. Ανταποδίδουμε με την υπόσχεση πως συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά.

www.voltarakia.gr