Εκτύπωση αυτής της σελίδας

81 θέσεις εργασίας στο Βενιζέλειο!

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου έχουν προκηρυχθεί 81 θέσεις εργασίας για καθαρίστριες, τραπεζοκόμους, λαντζέρηδες και προσωπικό φύλαξης. Όλες οι θέσεις είναι υποχρεωτικής εκπαίδευσης και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι ως τις 13 Οκτωβρίου 2017.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, με διάρκεια δύο ετών και συγκεκριμένα από την 1-1-2018 ως τις 31-12-2019. Ανά κατηγορία οι θέσεις που προκηρύχτηκαν είναι οι ακόλουθες:

* 61 θέσεις ΥΕ Καθαριστών-καθαριστριών (35 ώρες εβδομαδιαίως και εξαήμερη απασχόληση).
* 9 θέσεις ΥΕ Τραπεζοκόμων (8ωρη απασχόληση ημερησίως για 5 ημέρες εβδομαδιαίως).
* 2 θέσεις ΥΕ Λαντζέρηδων (8ωρη απασχόληση ημερησίως για 5 ημέρες εβδομαδιαίως).
* 9 θέσεις ΥΕ Προσωπικό Φύλαξης (8ωρη απασχόληση ημερησίως για 5 ημέρες εβδομαδιαίως).

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 ως 65 ετών και να διαθέτουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα εξής κριτήρια:

1. Χρόνος ανεργίας.
2. Ανήλικα τέκνα.
3. Εμπειρία ομοειδής με την εκάστοτε ειδικότητα (συνολικός χρόνος απασχόλησης ως 240 μήνες. Συγκεκριμένα ως 120 μήνες για εμπειρία που έχει αποκτηθεί στο νοσοκομεία του δημοσίου και ως 120 μήνες για εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε νοσοκομεία του ιδιωτικού τομέα).
4. Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50%.
5. Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση:

Γ.Ν. Βενιζέλειο, Λεωφόρος Κνωσσού, Ηρακλειο
Τ.Θ. 44

απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κ. Στέλιου Καλογιαννάκη και Μαρίας Μπορμπουδάκη (τηλ. επικοινωνίας 2813-408812 και 2813-408815).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΥΕ). Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο Βενιζέλειο β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) γ) στο δικτυακό τόπο του Νοσοκομείου (www.venizeleio.gr). Ολόκληρη την Ανακοίνωση οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν: α) στο Βενιζέλειο β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)

www.voltarakia.gr