Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβλήματα μετακίνησης; Πείτε τα παράπονά σας!

Νοιώθετε πως η μετακίνηση στην πόλη του Ηρακλείου είναι εφιάλτης; Εγκλωβίζεστε μέσα στο αυτοκίνητο, εξαιτίας του κυκλοφοριακού και των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων;

Θέλετε να περπατήσετε και δεν μπορείτε; Είτε επειδή δεν υπάρχουν πεζοδρόμια (π.χ. οδός Ηρακλή), είτε επειδή τα υπάρχοντα πεζοδρόμια είναι κατειλημμένα από τραπεζοκαθίσματα, οχήματα και ένα σωρό άλλα εμπόδια;
 
Τώρα έχετε την ευκαιρία να καταγραφούν τα παράπονά σας. Ο Δήμος Ηρακλείου έδωσε στη δημοσιότητα ερωτηματολόγιο για τα προβλήματα μετακίνησης των Δημοτών στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
 
Ανάγκες, συνήθειες, επιλογές, προβλήματα, μπορούν όλα να καταγραφούν, μεταβαίνοντας εδώ και συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο εδώ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου: "Τα στοιχεία θα συλλεγούν και κατόπιν θα αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων του Ηρακλείου, όσον αφορά για τις ανάγκες και τα προβλήματά τους αναφορικά με την μετακίνησή τους στην πόλη. Υπεύθυνη υπηρεσία για το έργο SPINE από το Δήμο Ηρακλείου είναι η διεύθυνση προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και αρμόδιο το τμήμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων".
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.