Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προετοιμάζουν το παιδικό φεστιβάλ στον Άγιο Νικόλαο

Για 13η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγίου Νικολάου το Παιδικό Φεστιβάλ, από την Δευτέρα 24 Ιουνίου ως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

Πρόκειται για μια εβδομάδα αφιερωμένη στο παιδί, στο παιχνίδι και στην οικογένεια.

Οι δράσεις που προγραμματίζονται θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, να «ταξιδέψουν» σε όλο το Δήμο και να τον γνωρίσουν, παίζοντας!

Οι διοργανωτές καλούν τους συλλογικούς φορείς, αλλά και τους πολίτες, να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος Μαρτίου, ώστε έγκαιρα να προγραμματιστούν οι εκδηλώσεις που θα συμπεριληφθούν στην διοργάνωση αυτή.

Οι προτάσεις σας μπορούν να αποσταλούν στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Τηλέφωνο: 2841089513.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από προηγούμενο παιδικό φεστιβάλ.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα παιδιά και οι εκδηλώσεις γι' αυτά ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.