Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Μπουζούκια στην πίστα" ξανά στο Ηράκλειο

Μουσική παράσταση με τίτλο: «Μπουζούκια στην Πίστα» με τη Βαγγελιώ Φασουλάκη παρουσιάζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων "Κήπος των Αισθήσεων", που βρίσκεται στην περιοχή των Μαλάδων Ηρακλείου.
 
"«Λαϊκά χωρίς εμμονές
σκυλάδικα χωρίς ενοχές.»
 
Ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα με αναφορά στα μπουζούκια της δεκαετίας του '80", μας προϊδεάζουν στο προσκλητήριό τους οι διοργανωτές.
 
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στις 10 το βράδυ.

Προσέλευση στις 9 το βράδυ.

Στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε: "Η Sουρεάλ περσόνα του τραγουδιού Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο πολυδιάστατος Γιώργης Μανωλάκης σε ρόλο μπουζουκΣή της εποχής, ο βίντάΖ ερμηνευτής Θοδωρής Σούκας και μία δυνατή ομάδα μουσικών, βουτάνε σε έναν παρεξηγημένο κόσμο, στον κόσμο του ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ( όπως ήταν η φρασεολογία της εποχής).

Με πρωταγωνιστές τα μπουζούκια και τον ήχο της ένδοξης δεκαετίας του '80, τα έντονα φώτα, τις παθιασμένες ερμηνείες, τις περμανάντ, τις βάτες και το μπλαζέ ύφος , οι θαμώνες μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα ενός λαϊκού "μαγαζιού" της εποχής.

Λαμπεροί καλλιτέχνες θέλουν να κάνουν ταραχή και πιάνουν κουβέντα με μαρτυριάρηδες παπαγάλους, τους αρέσει να αρέσουν, γιατί στο δικό τους ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ οι φίρμες έχουν την τιμητική τους.

ΠΕΙΡΑΖΕΙ...;
Ε όχι, δεν πειράζει"!
 
Βαγγελιώ Φασουλάκη, φωνή
Γιώργης Μανωλάκης, μπουζούκι - φωνή
Θοδωρής Σούκας, φωνή
Νίκος Σιδηροκαστρίτης, τύμπανα
Μανώλης Κανακάκης, αρμόνιο
Στέφανος Κουρουπάκης, ηλ.μπάσο
Παναγιώτης Καπιζιώνης, μπουζούκι
Χριστόφορος Παπανικολάου - Γιώργος Διλβόης, κιθάρα
 
Ηλεκτρονική προπώληση εδώ.
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές: "Μετά την αγορά των εισιτηρίων από την Ticket Services, απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση. (Οι τηλεφωνικές κρατήσεις ξεκινούν από την 01/04/2024)

Πληροφορίες για κρατήσεις και χρεώσεις φιάλης στο τηλέφωνο: 2810 287875".

www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από προηγούμενη παρόμοια μουσική παράσταση.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, τα μπουζούκια, οι εξόδοι, τα καλά νέα ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.