Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μίτινγκ ιδιοκτητών ακινήτων που μισθώνουν σε πλατφόρμες, όπως η AirBNB

Εκατοντάδες ακίνητα σε όλη την Κρήτη είναι σήμερα διαθέσιμα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Περισσότεροι ιδιοκτήτες καταχωρούν τα ακίνητά τους καθημερινά, δημιουργώντας μία κοινότητα που συνεχώς μεγαλώνει. Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε από κοντά!

Δίνουμε ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαϊου, στο Comeet. Το workshop έχει στόχο να παρουσιάσει τις βασικές έννοιες της βραχυχρόνιας μίσθωσης, βοηθώντας όσους θέλουν να ξεκινήσουν, αλλά και να μοιραστεί τρόπους βελτίωσης σε όσους ασχολούνται ενεργά με αυτή.

Hosts που ασχολούνται με την βραχυχρόνια μίσθωση, ιδιοκτήτες που θέλουν να μάθουν περισσότερα αλλά και επαγγελματίες του κλάδου είναι ευπρόσδεκτοι για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε ή και να συνεργαστούμε!

Ομιλητές

- Η Αννα-Μαρία Τζιραλή, ιδρυτής της BnB Angel (www.bnbangel.gr) και διοργανώτρια των Host Spot, θα ξεκινήσει με τις απαραίτητες συστάσεις. Στη συνέχεια, θα μας εισάγει στην βραχυχρόνια μίσθωση και θα παραθέσει πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική καταχώρηση και διαχείριση ενός ακινήτου.

- Ο Αναστάσιος Κωστούλας (www.taxfocus.gr), λογιστής και φοροτεχνικός με εκτενή εμπειρία στο αντικείμενο, θα μοιραστεί τι ισχύει στην πράξη για την φορολογική αντιμετώπιση των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, επίσης τι αναμένεται να ακολουθήσει σχετικά στο άμεσο μέλλον.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαϊου, στο Comeet, Πετράκη Λουκά 3 στο Ηράκλειο. Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 6.30, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στις 7.00. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει συζήτηση, σε μία ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Οι θέσεις καθήμενων είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.