Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παιδιά και αυτοεκτίμηση: Πρακτικές συμβουλές εντελώς δωρεάν!

Κανονικά για ένα σεμινάριο με πρακτικές συμβουλές σχετικές με τα παιδιά μας και την αυτοεκτίμησή τους, οι γονείς το πληρώνουμε... Ειδικά, όμως, την Τετάρτη 18 Απριλίου, όσοι ζούμε στο Ηράκλειο, μπορούμε να έχουμε αυτές τις συμβουλές δωρεάν.

Αρκεί να βρεθούμε στο Πολύκεντρο στο κέντρο της πόλης στις 7 το απόγευμα. Μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ ή το τσάι μας και παράλληλα να μάθουμε και κάτι!

Αυτό το κάτι θα μας το μάθει η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Πομποδάκη, που πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: "Η Αυτοεκτίμηση στα παιδιά. Τι είναι και πώς διαμορφώνεται", στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων με τίτλο: "Σκέψου τα πως και τα γιατί" που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κύκλος των συγκεκριμένων διαλέξεων γίνεται υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού και Παιδείας. Ειδικευμένοι επιστήμονες αναπτύσσουν θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Ποια είναι η εισηγήτρια: Η Αλεξάνδρα Πομποδάκη έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης & εκεί συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία παιδιών & ενηλίκων.
Έχει εργαστεί σε χώρους όπως: Ψυχιατρική Κλινική Ενηλίκων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ),Παιδοψυχιατρική Κλινική του ιδίου Νοσοκομείου, Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, Κέντρο Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών, Α' Κέντρο Ολοκληρωμένης Φροντίδας/ Παιδικός Σταθμός για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες Προσχολικής Ηλικίας, Δημοτικά & Νηπιαγωγεία Ειδικής Αγωγής του Νομού Ηρακλείου, ΕΕΕΚ (Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης) για ΑMEA, Δημοτικά Σχολεία Ειδικής Αγωγής για Παιδιά Κωφά / Βαρήκοα & Δημοτικά Σχολεία & Νηπιαγωγεία Γενικής Αγωγής με έργο τη συμβουλευτική σε γονείς, παιδιά & εκπαιδευτικούς των σχολείων.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων & συνεδρίων όπου σε κάποια από αυτά έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις, διαθέτει ερευνητικό έργο & είναι καταρτισμένη & εκπαιδευμένη στη χορήγηση & αξιολόγηση ερωτηματολογίων – tests που αφορούν τόσο ενήλικες όσο & παιδιά.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη εκδήλωση στο Πολύκεντρο.