Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Που θα πάμε την Καθαρά Δευτέρα;

Ωραία πράγματα διοργανώνονται για την Καθαρή Δευτέρα του 2018 στην Κρήτη. Μπορούμε να πάρουμε τους φίλους μας, την οικογένειά μας, τους χαρταετούς μας και να κινήσουμε για να γιορτάσουμε τα κούλουμα παραδοσιακά!

Στον Καράβολα

Στις 11 το πρωί στον Καράβολα ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της Καστρινής Αποκριάς. Ζωντανή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα μας περιμένουν!
http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventdetail/27820/-/koylouma-gia-olous

Στο Γάζι

Στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη, μπροστά από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, πραγματοποιείται μια μεγάλη εκδήλωση, με σαρακοστιανά εδέσματα για όλους, μουσική, χορό και δρώμενα, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα θα έχει ετοιμάσει μια λαγάνα γίγαντα!
http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventdetail/27825/-/sarakostiana-kai-mousiki

Στη Γέργερη

Τα "Αποκριγιώματα στο Ρούβα" συμβαίνουν όπως κάθε χρόνο στον κεντρικό δρόμο της Γέργερης με την αυθόρμητη συμμετοχή κάθε παρευρισκόμενου, άφθονο κρασί, πλούσια εδέσματα και ολοήμερο κρητικό γλέντι. Ένα γλέντι στο όποιο δεν υπάρχουν θεατές, μα είναι όλοι πρωταγωνιστές μαζί με τους Αρκουδιάρηδες και τα κουδούνια τους! Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.
http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventdetail/27836/-/apokrigiomata-sto-royva

Στην Αγιά Βαρβάρα

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Βαρβάρας κερνάει φασολάδα και κάνει τη δική του καρναβαλική παρέλαση την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00.
http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventdetail/27858/-/karnavali-kai-fasolada

Στη Σταλίδα

Στην παραλία της Σταλίδας κούλουμα προσφέρονται δωρεάν στις 2:30, το ίδιο αναψυκτικά και κρασί. Ο κόσμος θα πληρώνει και πάλι μόνο για σουβλάκια και για μπύρες.
http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventdetail/27716/-/koylouma-stin-paralia

Στη Δαμάστα

Κούλουμα με μουζώματα και πέταγμα χαρταετού οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Σε περίπτωση βροχής υπάρχει plan B: Το γλέντι μεταφέρεται από το πάρκο στο σχολείο!
http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventdetail/27908/-/koylouma-aetoi-mouzomata

Λεπτομέρειες για τις παραπάνω, καθώς και άλλες προγραμματισμένες ΚαθαροΔευτεριάτικες εκδηλώσεις στην Κρήτη επισκεφθείτε το http://www.voltarakia.gr/kriti-events/eventsbyday/2018/2/19/-

Καλά να περάσουμε και καλή Σαρακοστή!

www.voltarakia.gr