Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μμμ...αλλιώτικο Καρναβάλι 2018

Τα Μάλια έχουν μπει για τα καλά στο ρυθμό του καρναβαλιού και μας περιμένουν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 3 το μεσημέρι για να γλεντήσουμε παρέα. Το Μμμ...αλλιώτικο Καρναβάλι με παρουσιαστή το μοναδικό Σωτήρη Καλυβάτση είναι πανέτοιμο να μας παρασύρει στο κέφι, το χορό, το πάρτι, το γέλιο με εντυπωσιακές στολές που θα συζητηθούν. Ευφάνταστα άρματα με απίστευτη δημιουργικότητα και μεράκι, ξυλοπόδαροι και Βραζιλιάνες χορεύτριες, όλα προετοιμασμένα στην εντέλεια.

Μια γεύση από το Μαλιώτικο Καρναβάλι πήραμε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Καστρινού Καρναβαλιού, στο Ηράκλειο. Αίσθηση προκάλεσε η "παρουσία" του Μαλιώτικου Καρναβαλιού στο Καστρινό Καρναβάλι! Οι καρναβαλιστές των Μαλίων απέδειξαν πως ξέρουν καλά... τη δουλειά τους, ενώ παρέλαζαν στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Ο Δεινόσαυρος Dino – Dino έκλεψε την παράσταση τόσο με την παρουσία του, όσο και τις χορευτικές του ικανότητες...

Ευκαιρία για φοιτητές!

Στο μεταξύ, οι φοιτητές που έχουν δηλώσει (ή που θα δηλώσουν από εδώ και μπρος) συμμετοχή στη μεγάλη παρέλαση και θα λάβουν δωρεάν διαμονή το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού 17 & 18 Φεβρουαρίου.

Οι διοργανωτές μας προσκαλούν υποσχόμενοι ένα τρελό καρναβάλι. Όπως αναφέρουν: "Καρνάβαλοι, Πολυεστερικά άρματα, Δεινόσαυροι και Καρναβαλιστές, όλοι τους μοσχοκούζουλοι που δε σταματούν να τραγουδούν και να χορεύουν! Ελάτε μαζί μας να χορέψουμε και να γλεντήσουμε. Γιατί όλος ο κόσμος είναι ένα απέραντο τρελοκομείο και στα Μάλια είναι τα κεντρικά γραφεία του"!

Οι ομάδες μας, προς το παρόν...

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην μεγάλη παρέλαση του Μμμ...αλιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 18 Φλεβάρη 2018, προλαβαίνουν ακόμα, κάποιες ομάδες ψάχνουν κι άλλους ...τρελούς. Μπορείτε να καλείτε στο 6940-002535 ή στα τηλέφωνα της κάθε ομάδας.

Μέχρι τώρα έχουμε με τυχαία σειρά:

1. Game of Clowns (Κλειστή ομάδα)
2. Adams' Family (Κλειστή ομάδα)
3. Disney (Κλειστή ομάδα)
4. Star Wars
5. Flamingos
6. Oranje (Πορτοκαλί)
7. Disco Inferno
8. Daltons
9. Βάλε Κούπα (Κλειστή ομάδα)
10. Ινδιάνοι (Κλειστή ομάδα)
11. Τζιπάδες και Μηχανόβιοι
12. Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
13. Οι Άγγελοι του Γιάννη
14. Παπαγάλοι
15. Κοκκινοσκουφίτσα
16. Ανθυγιεινοί
17. Ταυρομάχοι και Σπανιόλες
18. Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά
19. Μάλια Μπανάνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 0002535
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Μαλιώτικο Καρναβάλι

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services