Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραντεβού στο Φόδελε για την καρδιά του παιδιού

Η ομάδα δρομέων "Καρδιά του Παιδιού" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε διοργανώνουν τον 4ο αγώνα για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

Οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν ένα συμβολικό ποσό και θα τρέξουν σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών. Το Φόδελε έχει ευαισθητοποιηθεί πάνω στο θέμα μετά το θάνατο νέου αγοριού από καρδιά στο χωριό πριν λίγα χρόνια.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 7000 μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα με επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ: Για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να μεταβουν από το Ηράκλειο στο Φόδελε, αλλά δεν έχουν μέσο μεταφοράς, ενημερώνουμε πως θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 10:30 από την Πλατεία Ελευθερίας, χορηγία της UNIONBUSES.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι ενήλικες κατά την παραλαβή του αριθμού θα καταθέτουν 5 ευρώ ή περισσότερα σε κουμπαρά για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών- «η Καρδιά του Παιδιού». Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο παρακάτω link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBKDxcBVpoRgeLRfgA9CPfPiRIxelD1yGszNpqwe_3_Td0Ig/viewform

www.voltarakia.gr