Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκι για αρχάριους στην Κρήτη!

Τα χιόνια ήρθαν στον Ψηλορείτη και η σχολή Σκι ξεκινά τα ημερήσια μαθήματα για αρχάριους, παιδιά και ενήλικες. Το Σαββατοκύρακο 18 και 19 Ιανουαρίου θα γίνουν τα πρώτα μαθήματα στον Ψηλορείτη στην περιοχή πάνω από τα Ανώγεια.

Η μεταφορά θα γίνει με ιδιωτικά μέσα και η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Ντελίνα πάνω από τα Ανώγεια στις 10:00... Το αυτοκίνητο πηγαίνει χωρίς αλυσίδες μέχρι εκεί που θα γίνει το μάθημα.

Όπως αναφέρεται από το διοργανωτή Cretan Ski School: "Τα μαθήματα απευθύνονται σε τελείως αρχάριους και σε όσους έχουν κάνει μόνο 1-2 μέρες σκι. Θα υπάρχουν ξεχωριστά γκρουπ των αρχαρίων, προχωρημένων, ενηλίκων και παιδιών.

Συμμετοχή στη μία μέρα ή και διήμερο. Τα μαθήματα αφορούν μόνο τους αρχάριους και πολύ λίγο προχωρημένους.

Τα μαθήματα θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή. Υπάρχει η δυνατότητα για συμμετοχή σε μία από τις δύο μέρες ή και στις δύο.

Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να γίνει κράτηση του εξοπλισμού και θα χρειαστούμε το νούμερο παπούτσι, ύψος και βάρος.

Το κόστος είναι 35€ και περιλαμβάνει την ενοικίαση του εξοπλισμού και το τρίωρο μάθημα. Συνάντηση αυτή την φορά θα έχουμε τα μαθήματα με ένα μικρό διάλειμμα θα τελειώσουν περίπου στις 14:00.

Υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος με την ώρα κατόπιν συνεννόησης. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6936 820900.

Παρακαλούμε στην έγκαιρη κράτηση για την καλύτερη διαχείριση της διαθεσιμότητας του εξοπλισμού, των θέσεων στα γκρουπ και τον προγραμματισμό των εκπαιδευτών".

www.voltarakia.gr