Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξενάγηση στα στενά της Βίγλας...

Άλλη μια ωραία ξενάγηση, από εκείνες που μας κάνουν να βλέπουμε το Ηράκλειο με άλλα μάτια, διοργανώνεται για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά το ραντεβού έχει δοθεί στην πλατεία της Βίγλας, στις 10:30 το πρωί. Από εκεί θα ξεκινήσει, με οδηγό την αρχαιολόγο Λιάνα Σταρίδα, ένα βολταράκι στις συνοικίες Φιντίκ και Σοφού Μεχμέτ, στη Βίγλα και στην Πύλη Ιησού

Για τη διοργάνωση φροντίζουν οι Ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου, ενώ η περιήγηση της Κυριακής εντάσσεται στον κύκλο ξεναγήσεων "Το Κάστρο και οι Μύθοι του". Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Μετά την λήξη της ξενάγησης θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές διατροφής, αλλα και δωρεάν λιπομετρήσεις σε όλους όσους το επιθυμούν απο την Νικολέτα Καψωριτάκη Νικολέτα Καψωριτάκη, Διαιτολόγο- Διατροφολόγο. Επίσης, θα δοθεί κέρασμα προσφοράς της Εταιρείας Euphorie - Προϊόντα απο Χαρούπι.

"Σας περιμένουμε όλους με χαρα να μοιραστούμε την εμπειρία και να ανακαλύψουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης μας" αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από την προηγούμενη ξενάγηση: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services