Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα ταξιδι στα Blues...

Ένα ταξιδι στα Blues, μέσω του "Double Trouble Sessions" μπορούμε να κάνουμε το Σάββατο 14 Οκτωβριου και 10 το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο και στον Πολυχώρο "Περίπου".

Τα "Double Trouble Sessions" είναι ένα project του Βασίλη Σπυρόπουλου, και ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2015, με βασικό άξονα τα blues. Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές: ιδρυτικό μέλος των ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, συμμετέχει με τον Π. Σιδηρόπουλο στο «ΦΛΟΥ», έχει συνεργαστεί με τον Νικόλα Άσιμο και μέχρι σήμερα με τον Δ.Πουλικάκο, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της ελληνικής σκηνής. Ασχολείται με το Blues από το 1976 μέχρι σήμερα. Η δημιουργία αυτού του ντουέτου είναι το αποτέλεσμα της συμπυκνωμένης εμπειρίας αλλά και της απεριόριστης αγάπης προς αυτό το μουσικό ιδίωμα που υπήρξε η αφετηρία όλων των σημερινών ακουσμάτων, τόσο από τον χώρο της ρόκ, όσο και της τζαζ μουσικής.

Τα DOUBLE TROUBLE live, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μουσική παράσταση, είναι ένα ταξίδι από το Δέλτα του Μισισιπή ως τα ανήλιαγα υπόγεια της Κυψέλης, εκεί όπου πάλλεται η καρδιά του blues.

Άξιος συνοδοιπόρος σ’αυτό το ταξίδι, ένας νέος τραγουδιστής/κιθαρίστας, ο Blue John Πανέρης που τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο του αυθεντικού Blues, τόσο για το στιβαρό του παίξιμο, όσο και για τις ερμηνευτικές του δυνατότητες. Τα μέσα λιτά, 2 κιθάρες και 2 μικρόφωνα είναι περισσότερο από αρκετά. Αν το blues feeling σημαίνει κάτι για εσάς, μην το χάσετε...

www.voltarakia.gr