Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά στα Χανιά

Ο Δημήτρης Μπάσης δίνει συναυλία την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στο Bras de frères (οδός Επιμενίδου 2) στα Χανιά.

Έναρξη στις 10 το βράδυ.
 
Εισιτήρια 15 ευρώ και προπώληση εισιτηρίων εδώ
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια, από την προσωπική δισκογραφία του Μπάση, αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
 
Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν οι διοργανωτές: "Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.
 
Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα» «Τ' Ανίκητα» και το «Φιλάω Σταυρό» που "έντυσαν" σκηνές της σειράς «Σασμός» και "μάγεψαν" αμέσως το κοινό.
 
Πιο ανανεωμένος από ποτέ αλλά πάντα με το ήθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνουν σε όλη την μουσική του πορεία, ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται για να μας διασκεδάσει και για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές".
 
Μαζί του οι μουσικοί:
Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης
Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς
Κιθάρα: Γιώργος Βαρτσάκης
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία του Δημήτρη Μπάση από το προφίλ του στο facebook.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.