Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν συναυλία με τους Alcatrash στο Ηράκλειο

Στο Talos Plaza στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 5:30 το απόγευμα φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τους Αlcatrash και ελεύθερη είσοδο για όλους. 

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: "Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου έρχεται στο Τalos Plaza με συναυλίες, viral photo spots για τις πιο wow εορταστικές φωτογραφίες, εθελοντικές δράσεις, δραστηριοτητες για τα παιδιά, εικαστικά εργαστήρια και φυσικά το κόκκινο γραμματοκιβώτιο για τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς στον Άγιο Βασιλη".
 
Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ακολουθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6 το απόγευμα έχει κρητικό γλέντι με το Γρηγόρη Σαμόλη και το συγκρότημά του. Χορεύει ο Λαογραφικός Όμιλος Λάζαρου και Μανώλη Χνάρη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία των Αlcatrash.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.