Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτινή συναυλία με την Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης 

Την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου καλωσορίζει το νέο έτος με μια γιορτινή συναυλία της Ορχήστρας Δωματίου της Βιέννης.

Ώρα έναρξης 9 το βράδυ στη μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού, στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».
 
Όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση: "Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου παρουσιάζει μία συναυλία γιορτή για το νέο έτος. Μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ορχήστρες, η Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης επιστρέφει κάνοντας ποδαρικό για τη νέα χρονιά με ένα γιορτινό ρεπερτόριο σε μουσική διεύθυνση του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού Μύρωνα Μιχαηλίδη. Σολίστ στην συναυλία θα είναι ο καταξιωμένος σαξοφωνίστας Θεόδωρος Κερκέζος".
 
Συντελεστές:
Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης
Σολίστ: Θεόδωρος Κερκέζος, σαξόφωνο
Μουσική διεύθυνση: Μύρων Μιχαηλίδης
 
Προπώληση εισιτηρίων
 
Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 30€, 22€ και 15€ (γενική είσοδος) και 12€ και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30, τηλ. 2813409247).
● Ηλεκτρονικά από εδώ.
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη της εκδήλωσης
 
Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του Πολιτιστικού Κέντρου κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Μύρων Μιχαηλίδης, Θεόδωρος Κερκέζος και ορχήστρα της Βιέννης σε παλαιότερη συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.