Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μονοήμερη εκδρομή φανταστική στο Οροπεδιο

Βολταράκι φθινοπωρινό στο Οροπέδιο Λασιθίου; Πολύ ωραία ιδέα! Και μάλιστα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή... Λίγο πριν αρχίσει η φθινοπωρινή μελαγχολία να τρυπώνει στην ψυχή!

Η εκδρομή προς το Οροπέδιο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 από το Terra Santa Travel.
 
H αναχώρηση γίνεται από το Ηράκλειο, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Moνή Παναγίας Κεράς, Ψυχρό, Δικταίον Άντρο, Μοχός.
 
Ας δούμε τώρα αναλυτικά, πως περιγράφουν το πρόγραμμα της εκδρομής οι διοργανωτές:
 
"Αναχώρηση το πρωί και θα πάρουμε το δρόμο για το Οροπέδιο Λασιθίου. Η πρώτη στάση που θα κάνουμε είναι στην Ιερά Μονή Παναγίας Κεράς, όπου θα προσκυνήσουμε και θα μαθουμε την ιστορία της.
 
Η εντονη γεωλογική δραστηριότητα που εκατομμύρια χρόνια πριν δημιούργησε στην Κρητη το Οροπέδιο Λασιθίου, γέννησε ένα μοναδικό, πλούσιο και ποκίλο οικοσύστημα, το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε στο χωριό Ψυχρό, μαζί με το καφεδάκι μας.
 
Απ΄εδώ καθως μαρτυρεί η Ελληνική Μυθολογία, ξεκίνησε η δημιουργία ενός καινουργιου κόσμου, μιας και σε τουτη τη γωνιά της γης βρισκεται το σπηλαιο του Δία με τον υπέροχο σπηλαιολογικό διάκοσμο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το Δικταίο Αντρο, ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια στη Κρήτη ή το Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας και Μινωικού πολιτισμού, μέσα απο την αναπαράσταση εκθεμάτων σε φυσικό μεγεθος φτιαγμενο με πολυ μεράκι. Μια φανταστική εμπειρία!
 
Στη συνέχεια κάνοντας το γύρο του Οροπεδίου, περνώντας από τα παραδοσιακά χωρια του Οροπεδίου θα κάνουμε στάση για γεύμα. Κατά την επιστροφή θα πιουμε το απογευματινό μας καφεδάκι στο παραδοσιακό χωριό Μοχός και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής"


Η τιμή συμμετοχής κατ'  άτομο είναι 17 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
• Συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel στα τηλέφωνα: 2810-390912 και 6946-082751.

Fax:2810761400

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Φωτογραφία από το Οροπέδιο Λασιθίου: Πόπη Σπανάκη

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.