Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή σε καζάνι με φαγητό, μόλις 28 ευρώ!

Το Φθινόπωρο στην Κρήτη καζανεύουμε τη ρακή. Πρόκειται για μια πολύ ωραία εμπειρία αυθεντικής Κρήτης, την οποία θυμούνται για μια ζωή όσοι τη βιώνουν.

Συχνότατα δίπλα στο καζάνι με τη ρακή, στήνονται παρεάκια πρώτα, άλλες φορές με μεζεδάκια πρόχειρα και άλλες φορές με μενού κανονικό.
 
Αν θέλουμε κι εμείς να πάμε φέτος σ' ένα καζάνι, αλλά δεν έχουμε φίλους που καζανίζουν για να μας καλέσουν, κανένα πρόβλημα - Το Terra Santa Travel έχει μεριμνήσει σχετικά!
 
Διοργανώνει για όλους εμάς ένα ξεχωριστό βολταράκι σε καζάνι στο Καστέλλι Πεδιάδος την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.
 
Η αναχώρηση θα γίνει από το Ηράκλειο στις 10 το πρωί με πρώτο σταθμό την Μονή Καλλέργη. Πρόκειται για μια Μονή που χτίστηκε κατά την Ενετοκρατία (πιστεύεται πάνω σε ερείπια παλαιότερου μοναστηριού) και είναι μετόχι της Μονής Βιδιανής Οροπεδίου Λασιθίου. 
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη Μονή, να προσκυνήσουν τις σεπτές εικόνες και να αναπνεύσουν καθαρό αέρα, πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν με προορισμό το Καστέλλι Πεδιάδος.
 
Στο Καστέλλι όποιος θέλει μπορεί να σεργιανίσει στα σοκάκια του χωριού ή/και να πιεί το καφεδάκι του σε κάποιο παραδοσιακό καφενείο. Στη συνέχεια όλοι μαζί οι εκδρομείς θα βρεθούν στο καζάνι να δουν πως βγαίνει η ρακή, να φάνε, να πιούν και να διασκεδάσουν.
 
Η τιμή συμμετοχής κατ' άτομο είναι 28 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστη ρακή.
 
Ας δούμε, όμως, αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής, όπως το περιγράφουν οι διοργανωτές: "Αναχώρηση στις 10.00 το πρωί και η πρώτη μας στάση  είναι στη Μονή Καλλέργη κτισμένη σε μια κατάφυτη περιοχή με πολλούς λόφους και ανάγλυφο έδαφος αφιερωμένη αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη  Πρόδρομο. Στη συνέχεια βόλτα και καφεδάκι στο Καστέλλι και το μεσημέρι σε παραδοσιακό καζάνι της περιοχής, όπου θα δούμε όλα τα στάδια της απόσταξης θα γευματίσουμε και θα διασκεδάσουμε. Επιστροφή το απόγευμα στο Ηράκλειο".

Οι ίδιοι μας καλούν στην παρέα τους με μια μαντινάδα:

Με ένα μπουκάλι τσικουδιά και με καλή παρέα

και τ’ άσχημα τα πράγματα, μας φαίνονται ωραία!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569

email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις εκδρομές τις ξεχωριστές, μπορείτε να "μπαίνετε" κάθε μέρα εδώ.