Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή εκπληκτική εις το βουνό ψηλά εκεί!

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 μπορούμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας μια καταπληκτική μονοήμερη εκδρομή! Εις το βουνό ψηλά εκεί!

Στη διαδρομή Ανώγεια, Αξός, Ζωνιανά, μέσα από μια διαδρομή άγριας ομορφιάς!
 
Οδηγός μας σ' αυτό το όμορφο βολταράκι είναι το Terra Santa Travel. H αναχώρηση θα γίνει από το Ηράκλειο με συμμετοχή μόλις 17 ευρώ το άτομο.
 
Κάντε τώρα την κράτησή σας καλώντας στα τηλέφωνα 28970 42609 και 6946 082751 και απολαύστε μια ημέρα διαφορετική από τις συνηθισμένες. 
 
Ας δούμε, όμως, τώρα αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής, όπως το περιγράφουν οι διοργανωτές: "Αναχώρηση το πρωί για τα ιστορικά Ανώγεια, όπου η μουσική, η λαϊκή τέχνη και η παράδοση κρατούνται αναλλοίωτα από τους κατοίκους της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος να  πιούμε το καφεδάκι μας στα παραδοσιακά καφενεία στην πλατεία του χωριού για ν΄ απολαύσουμε το μοναδικό σε γεύση και φημισμένο γαλακτομπούρεκο. 
 
Στη συνέχεια  περνώντας από τον πιο αρχαίο οικισμό του Ψηλορείτη, την Αξό, θα σταματήσουμε στο εντυπωσιακό Μουσείο Ξυλογλυπτικής με  περισσότερα από εκατό γλυπτά, χειροποίητα έργα τέχνης από ένα σφυρί και ένα σκαρπέλο (προαιρετική επίσκεψη).
 
Επόμενη στάση στα Ζωνιανά, όπου βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα σπήλαια της Ελλάδας με πλούσιο σταλακτικό και σταλαγμιτικό διάκοσμο το σπήλαιο "Σφεντόνη". (προαιρετική επίσκεψη). Αφού απολαύσουμε τη βόλτα μας θα πάμε σε παραδοσιακή ταβέρνα στα Ανώγεια, όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής παίρνοντας μαζί μας πανέμορφες εικόνες".
 
Στην τιμή των 17 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:
 
• Μετακίνηση με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
• Συνοδός του γραφείου.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel στα τηλέφωνα 28970 42609 και 6946 082751.

Fax: 28970 42569

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.terrasantatravel.gr

  
www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από τα Ανώγεια: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν oι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.