Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπαίθριο γλέντι για όλους την Πρωτομαγιά στη Δαμάστα!

Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας μας καλεί να περάσουμε μια ημέρα ξεγνιασιάς στον κάμπο της Δαμάστας. Μας καλεί να περάσουμε μαζί μια Πρωτομαγιά από τα παλιά, τότε που οι άνθρωποι έσμιγαν και διοργάνωναν υπαίθρια γλέντια για να τιμήσουν τον ερχομό της Άνοιξης.
 
Συνεχίζοντας το έθιμο ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας, διοργανώνει την Κυριακή 1η Μαΐου 2021 και ώρα 11:00 την γιορτή της Πρωτομαγιάς στον κάμπο της Δαμάστας.
 
"Μέσα στο ανθισμένο και γεμάτο χρώματα τοπίο του Δαμαστιανού κάμπου ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της Άνοιξης.", μας προσκαλούν οι διοργανωτες.
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας θα έχει μεριμνήσει για τις βασικές υποδομές στο χώρο της γιορτής, όπως πάγκους, τραπέζια, ψησταριές, παραστιές κλπ. Η κάθε παρέα χρειάζεται να κρατάει μόνο ό,τι θέλει να ψήσει για να φάει και ό,τι θέλει να πιεί εκείνη την ημέρα.
 
Στη γιορτή θα υπάρχει ζωντανή παραδοσιακή Κρητική μουσική από τους καλλιτέχνες:
 
• Πλαίτης Μανώλης, Λύρα/Τραγούδι 
• Φραγκιαδάκης Σταύρος, Λαούτο/Τραγούδι
• Μαυράκης Σπύρος, Λαούτο
• Μαυράκης Γιώργος, Μαντολίνο
 
Για πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944 420970), Περάκης Κων/νος (6942 443246).
 
 
Φωτογραφία από προηγούμενο Πρωτομαγιάτικο γλέντι στον κάμπο την Δαμάστας.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.