Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή για προσκύνημα στην Τήνο

Κάθε καλοκαίρι πολλοί Κρητικοί μεταβαίνουν στην Τήνο για να εκπληρώσουν τάματα, για να λάβουν την ευλογία της Παναγίας και για να προσκυνήσουν τη σεπτή εικόνα της.

Εσείς; Θέλετε να είστε φέτος ένας από αυτούς;
 
Αν ναι, τότε σας ενδιαφέρει η ωραία εκδρομή που διοργανώνει το Terra Santa Travel, με αναχώρηση από το Ηράκλειο τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024.
 
Κλείστε τη θέση σας τώρα και απολαύστε μια υπέροχη καλοκαιρινή εκδρομή στο νησί της πίστης, της τέχνης και της φυσικής ομορφιάς στη δελεαστική τιμή των 165 ευρώ.
 
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής, όπως το περιγράφουν οι διοργανωτές:
 
1η ημέρα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
 
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07.30 για Μύκονο. Άφιξη στη Μύκονο 13.10 όπου θα έχουμε λίγο χρόνο ελεύθερο έως τις 15.15 όπου θα αναχωρήσει το πλοίο για Τήνο και άφιξη στις 15.45 Τήνο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα, Τρίτη 28 Μαΐου 2024
 
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για εκκλησιασμό. Συνάντηση στις 10:35 για τη μεταφορά μας στο λιμάνι. Αναχώρηση για Ηράκλειο με ενδιάμεσο σταθμό τη Μύκονο. Άφιξη στο Ηράκλειο γύρω στις 6 το απόγευμα.
 
Στην τιμή ατόμου € 165 περιλαμβάνονται:
 
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Μύκονος - Τήνος -Μύκονος - Ηράκλειο
1 διανυκτέρευση στην Τήνο στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Venus minimal Hotel με πρωινό.
Συνοδός του γραφείου
Μεταφορά από Λιμάνι- ξενοδοχείο -Λιμάνι
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ    
 
Δεν περιλαμβάνονται:
 
Φόρος διανυκτέρευσης
Διαφορά μονόκλινου €15
* Βρέφη & νήπια 0 – 4 ετών δωρεάν.
 
* Παιδιά 5 – 11 ετών 150 €.
 
* Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά μένουν σε δωμάτιο με 2 ενήλικες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:
 
Γούβες, 71500
 
Τηλέφωνα: 2810-390912 και 6946-082751, fax:2810761400
 
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr
 
Χρήσιμες πληροφορίες:
Κράτηση θέσεων μόνο με προκαταβολή.
Περιορισμένες θέσεις λόγω διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.
 
Ξενοδοχείο Venus Τήνος: Το ξενοδοχείο Venus minimal Hotel βρίσκεται μέσα στην Χώρα της Τήνου λίγα μόλις μέτρα από το λιμάνι της Τήνου και πολύ κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Φωτογραφία: Από την Παναγία της Τήνου.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.