Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξόρμηση για χόρτα στην Επισκοπή!

Θα θέλαμε να ξέρουμε να μαζεύουμε χόρτα; Να γνωρίζουμε ποια είναι αυτά που κάνουμε βραστά για σαλάτα και ποια γιαχνίζουμε για να φτιάξουμε χορτόπιτες;

Σιγά - σιγά οι παλιότερες γενιές φεύγουν και αν θέλουμε να διαιωνιστεί η διατροφική παράδοση της Κρήτης, πρέπει να μάθουμε τα χόρτα! 
 
Την ευκαιρία μας δίνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, ο Σύλλογος Γυναικών Επισκοπής "Εργάνη"!
 
Η πρόεδρος κ. Σεβαστή Κρασανάκη μας καλεί σε μια αναζωογονητική εξόρμηση στη φύση, για να βρούμε και να μάθουμε τα χόρτα της περιοχής. 
 
Το ραντεβού για αυτό το βολταράκι το ξεχωριστό έχει δοθεί για την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 11 το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει πρέπει να φτάσει εκεί με δικό του μέσο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν
 
Η Επισκοπή ανήκει στο Δήμο Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείο. Βρίσκεται 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης του Ηρακλείου και 8,5 χλμ. νότια του χωριού Κοκκίνη Χάνι. 
 
www.voltarakia.gr
 
ΕΣΤ
 
Φωτογραφία από παλαιότερη εξόρμηση για χόρτα στην Επισκοπή.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα χόρτα, οι εξορμήσεις και τα καλά νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.