Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή με 260 ευρώ εκτός Κρήτης της 25η Μαρτίου

Μια εκδρομή πολύ καλή ξεκινά από το Ηράκλειο στις 22 Μαρτίου 2024. Οι συμμετέχοντες θα κοιμηθούν σε ξενοδοχείο 4* με πρωϊνό, θα απολαύσουν φυσική ομορφιά αξεπέραστη και θα παρακολουθήσουν αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821 ανήμερα της εθνικής επετείου.

Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel σε Αράχωβα – Δελφούς - Γαλαξίδι - Ναύπακτο - Τρίκορφο - Μονή Αγιας Λαύρας - Καλάβρυτα.
 
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιγράφεται από τους διοργανωτές ως εξής:
                       
1η ημέρα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.
 
2η ημέρα, Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν μας και αναχώρηση για το μπαλκόνι του Παρνασσού την Αράχωβα! Ελεύθερος χρόνος για να απολαυσουμε στο κοσμοπολίτικο χωριό τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, πέτρινα σπίτια, την αξεπέραστη φυσική ομορφιά και τις τοπικές λιχουδιές… Συνεχίζουμε για Δελφούς. Ενα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στους Δελφούς θα συναντήσετε τους θεούς. Μέσα από τα αξιοθέατα των Δελφών θα βιώσετε την αρμονία που δένει ανθρώπους και θεούς. Τα συναισθήματα, που γεννά ο ιερός χώρος, δεν περιγράφονται με λέξεις. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και η επομενη σταση μας θα είναι στην αρχοντική κωμόπολη της Φωκίδας µε το σημαντικό ναυτικό παρελθόν το Γαλαξιδι. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Ναύπακτο όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024
Πρωινό και αναχώρηση για το Τρίκορφο Φωκίδος, όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείμ μοναδική για τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες της. Εκεί θα μας υποδεχθούν οι περίφημοι παπαροκάδες. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσα από το πανέμορφο Ελατοδάσος και επόμενη στάση μας θα είναι στις κατακόμβες της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου. Επιστροφή στη γραφική πόλη Ναύπακτο και ελευθερος χρόνος να περπατήσουμε στα σοκάκια της πόλης, το Βενετσιανικο κάστρο, το ενετικό λιμάνι! Διανυκτερευση.
 
4η ημέρα, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 
Πρωινό και αναχώρηση για τα Καλαβρυτα και την ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας. Παραμονή για να παρακολουθήσουμε την εορταστικές εκδηλώσεις και την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστων του 1821. Στη συνεχειαθα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στην πολη των Καλαβρυτων έως την ωρα που θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά! Άφιξη στο λιμάνι και επιβιβαση στο πλοίο.
 
5η ημέρα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024
Άφιξη στο Ηράκλειο.      
 
Τιμή ατομου  € 260
 
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:
 
• Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
• Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές μας 
• 2  διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Ναυπακτο 4* με πρωινό.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Επισημος ξεναγος στον αρχαιολογικό χωρο Δελφων
• Συνοδός του γραφείου μας.
• Διόδια, γέφυρα 
 
Δεν περιλαμβάνονται:
• Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
• Φόρος διανυκτέρευσης  
 
Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €15 ανα διαδρομή
Διαφορα μονοκλινου € 85
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel: Γούβες 70014 Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από τα Καλάβρυτα.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.