Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή με τα όλα της: Μέχρι και με γλεντάκι μεσημεριανό!

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 μπορούμε να περάσουμε μια μέρα που θα τα έχει όλα: Προσκύνημα σε ένα από τα ωραιότερα μοναστήρια της Κρήτης, περίπατο και καφεδάκι σε μια από τις ωραιότερες πόλεις του νησιού, αλλά και μεσημεριανό γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική!

Η μονοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη ενδοχώρα της Κρήτης διοργανώνεται από το Terra Santa Travel στη διαδρομή: Μονή Χαλέπας - Ρέθυμνο - Σωματάς.

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: Αναχώρηση το πρωί για το Νομό Ρεθύμνου και για τη Μονή Σωτήρος Χριστού Χαλέπας, ένα από τα ωραιότερα μοναστήρια του τόπου μας. Αφού μάθουμε την ιστορία από τον χαρισματικό πάτερ Πορφύριο και κεραστούμε στο αρχονταρίκι της Μονής θα συνεχίσουμε για την παλιά πόλη του Ρεθύμνου, όπου θα κάνουμε τη βόλτα μας στα σοκάκια, βλέποντας πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία. Από το ενετικό λιμάνι και το διάσημο φάρο του, το βενετσιάνικο κάστρο Φορτέτσα, τις αψιδωτές προσόψεις της ενετικής Λότζιας και λίγο πιο πέρα θα πιούμε δροσερό νερό από την κρήνη Ριμόντι με τους τρεις κρουνούς σε σχήμα λιονταριού. Αφού απολαύσουμε την ομορφιά της ενδοχώρας του Ρεθύμνου θα πάρουμε το δρόμο για το Σωματά για το μεσημεριανό μας φαγητό στη παραδοσιακή ταβέρνα του Χατζησπύρου, συνοδεία με λύρα και λαούτο, με χορό και γλέντι όπως αυτοί ξέρουν. Επιστροφή στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου €17

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr 

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.