Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκριάτικο διήμερο στην Κρήτη με 70 ευρώ!

Μια σούπερ προσφορά για να απολαύσουμε το διήμερο της Αποκριάς στο Ρέθυμνο και στα Χανιά με τις ποικίλες εκδηλώσεις και το μεγάλο καρναβάλι όμορφα και φθηνά:

Εκδρομή από το Ηράκλειο την Κυριακή 17 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, μόλις με 70 ευρώ!

Τη διασκεδαστική αυτή εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel, εκ μέρους του οποίου το πρόγραμμα περιγράφεται ως εξής:

"Ένα πολύχρωμο πανηγύρι, μια χαρούμενη παρένθεση στην καθημερινότητα διοργανώνει εδώ και πολλά χρόνια ο Δήμος Ρεθύμνου! Μπόλικο κέφι, δημιουργική έκφραση, δυνατό χρώμα, και πολύ φαντασία στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα! Πολλές εκπλήξεις!

Ρέθυμνο - Χανιά

1η ημέρα Κυριακή 17 Μαρτίου

Αναχώρηση το πρωί από Ηράκλειο για το Ρέθυμνο. Ελεύθερος χρόνος να παρακολουθήσουμε το φημισμένο καρναβάλι. Οι συμμετοχές του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού αγγίζουν τους 15.000 καρναβαλιστές, ενώ τις ημέρες του Καρναβαλιού, η πόλη γεμίζει από επισκέπτες από όλη τη χώρα, που αγγίζουν τις 100.000. Αναχώρηση για τα Χανιά όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο! Διανυκτέρευση (προαιρετική βραδινή διασκέδαση).

2η ημέρα Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου

Πρωινό. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τα πατροπαράδοτα Κούλουμα και τοπικά δρώμενα από Συλλόγους της περιοχής. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Ηράκλειο με τις ανάλογες στάσεις.

Στην τιμή των 70€ ανά άτομο περιλαμβάνονται:

* Μια διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στα Χανιά με πρωινό.

* Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.

* Συνοδός του γραφείου.

* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

"Φορέστε την πιο καλή σας διάθεση επωφεληθείτε από τη προσφορά μας", μας προτρέπουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν oι Απόκριες και οι εκδρομές ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.