Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειμερινή εκδρομή πολλών αστέρων

Μια εκδρομή σε ένα προορισμό πολλών αστέρων διοργανώνεται στη «Μύκονο του χειμώνα» με αναχώρηση από το Ηράκλειο την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel σε Αράχωβα – Παρνασσό - Δελφούς - Γαλαξίδι - Ναύπακτο - Καλάβρυτα – Διακοπτό.

Με συμμετοχή κατ' άτομο € 210 και δύο διανυκτερεύσεις στην πανέμορφη Ναύπακτο!

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιγράφεται από τους διοργανωτές ως εξής:

1η ημέρα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.

2η ημέρα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν μας και αναχώρηση για το μπαλκόνι του Παρνασσού την Αράχωβα! Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε στο κοσμοπολίτικο χωριό τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, Πέτρινα σπίτια, την αξεπέραστη φυσική ομορφιά, και τις τοπικές λιχουδιές…Συνεχίζουμε για Δελφούς. Ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στους Δελφούς θα συναντήσετε τους θεούς. Μέσα από τα αξιοθέατα των Δελφών θα βιώσετε την αρμονία που δένει ανθρώπους και θεούς. Τα συναισθήματα, που γεννά ο ιερός χώρος, δεν περιγράφονται με λέξεις. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και η επόμενη στάση μας θα είναι στην αρχοντική κωμόπολη της Φωκίδας µε το σημαντικό ναυτικό παρελθόν το Γαλαξίδι. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Ναύπακτο όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για το Τρίκορφο Φωκίδος όπου θα επισκεφθούμε την Μονή Αγ. Αυγουστίνου και Σεραφείμ μοναδική για τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες της όπου θα μας υποδεχθούν οι περίφημοι παπαροκάδες. Συνεχίζουμε την καταπληκτική διαδρομή μας μέσα από το πανέμορφο Ελατοδάσος και επόμενη στάση μας θα είναι στις κατακόμβες της Ιεράς Μονής Αγ. Νεκταρίου. Επιστροφή στη γραφική πόλη Ναύπακτο και ελεύθερος χρόνος να περπατήσουμε στα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης, το Βενετσιάνικο κάστρο ,το Ενετικό λιμάνι! Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για το Διακοφτό και επιβίβαση (προαιρετικό) στον Οδοντωτό για μια μοναδική διαδρομή! Ο Οδοντωτός διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού, περνά από το χωριό Ζαχλωρού και καταλήγει στα Καλάβρυτα. Άφιξη στα Καλάβρυτα και ελεύθερος χρόνος. Λίγο πριν αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στο Πειραιά όπου θα πάρουμε το πλοίο θα επισκεφθούμε το μνημείο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών αγωνιστών που τιμά τη μνήμη των αγωνιστών και ηρώων του ελληνικού αντιστασιακού κινήματος κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.

5η ημέρα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Άφιξη στο Ηράκλειο.    

Στην τιμή των 210 ευρώ περιλαμβάνονται:  

  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο σε οικονομική θέση
  • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές
  • 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Ναύπακτο 4* με πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου
  • Διόδια - γέφυρα

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
  • Εισιτήριο Οδοντωτού
  • Φόρος διανυκτέρευσης

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 €15 ανά διαδρομή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

www.voltarakia.gr  

Φωτογραφία από την Αράχωβα, τη "Μύκονο του χειμώνα"

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.