Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή εκτός Κρήτης με 235 ευρώ την 25η Μαρτίου

Όλοι παλεύουμε καθημερινά με τις υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις, όμως, "βγαίνουν" ευκολότερα όταν έχουμε κάτι καλό να περιμένουμε. Όπως είναι π.χ. μια ωραία εκδρομή.

Μια ωραία εκδρομή σαν κι αυτή που διοργανώνει το Terra Santa Travel για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στην Πελοπόννησο, μόνο με 235 ευρώ.

Βυτίνα - Τρίπολη - Σπάρτη - Σπήλαιο Δυρού - Αερόπολη - Γύθειο - Καλαμάτα

Καλέστε στα τηλέφωνα 28970-42609 & 6946-082751, κλείστε τη θέση σας και αποκτήστε μια ευχάριστη προσδοκία.

Αναχώρηση από το Ηράκλειο την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Από τους διοργανωτές το αναλυτικό πρόγραμμα περιγράφεται ως εξής:

1η ημέρα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση.

2η ημέρα, Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Άφιξη στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για ένα από τα πιο διάσημα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας τη Βυτίνα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά της με τα παλιά πετρόσπιτα, και στη πλατεία του χωριού θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, μια εκκλησία ξακουστή για το μαύρο, βυτινιώτικο μάρμαρο, που κοσμεί το εσωτερικό της. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενη στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας Τρίπολη, όπου θα δούμε στην πλατεία Άρεως τον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη, όμορφα νεοκλασικά και θα έχουμε χρόνο για το γεύμα μας. Τελευταία στάση μας σε μια από τις σημαντικότερες υστεροβυζαντινές πόλεις, αλλά και η αρχαία πόλη του Λεωνίδα τη Σπάρτη. Check in στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Μετά το πλούσιο πρωινό μας στο μπουφέ του ξενοδοχείου, και αναχώρηση για τα Σπήλαια Διρού, ένα από τα ωραιότερα σπήλαια που η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό με κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να κατακλύζουν το εσωτερικό του. Ένα καταπληκτικό θέαμα σας περιμένει και μια βαρκάδα που θα σας μείνει αξέχαστη. 5χλμ Νότια της Αρεόπολης, θα φορέσετε σωσίβια οι μικρότεροι, και θα μπείτε σε μια βάρκα που θα σας οδηγήσει στο εσωτερικού του σπηλαίου. Μια διαδρομή στα έγκατα της Βλυχάδας, κάτι σαν εκπαιδευτική, κάτι σαν διασκεδαστική, μοναδική σίγουρα! Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την όμορφη παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα το Γύθειο και την Αερόπολη, ένας ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, και πατρίδα των Μαυρομιχαλέων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για την αρχόντισσα της Μεσσηνίας Καλαμάτα όπου θα παρακολουθήσουμε τις μοναδικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25η Μαρτίου. Μια πόλη, χίλια πρόσωπα. Μια πόλη που τραβά τα βλέμματα όλου του Ευρωπαϊκού νότου, κτήρια με αύρα νεοκλασική, πλατείες με ναούς του 19ου αιώνα, καταστήματα τέχνης, παραδοσιακά καφενεία. Αυτή η πόλη της Πελοποννήσου σίγουρα θα σας εκπλήξει! Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για Πειραιά με τις κατάλληλες στάσεις. Επιβίβαση το πλοίο και διανυκτέρευση εν πλω.

5η ημέρα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.

Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί.

Στην τιμή ατόμου των 235 ευρώ περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου σε οικονομική θέση.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην Σπάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* plus με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
  • Εκδρομές - Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει του προγράμματος.
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου.
  • Φ.Π.Α.
  • Διόδια – διελεύσεις αυτοκινητοδρόμων.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
  • Φόρος διανυκτέρευσης που καταβάλλεται στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη.

Διαφορά μονόκλινου € 60

Διαφορά σε ΑΒ4 -ΑΒ3 € 30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 30% της αξίας του εισιτηρίου.

www.voltarakia.gr  

Φωτογραφία από το Γύθειο.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.