Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόδραση χαλάρωσης και ευεξίας με 250 ευρώ

Εκδρομή στα μαγικά Λουτρά Πόζαρ για όσους επιθυμούν μια απόδραση χαλάρωσης και ευεξίας. Αναχώρηση από το Ηράκλειο την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. 

Ένα υπέροχο ταξίδι στο μέρος που αν δεν επισκεφτούμε δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πως υπάρχει στην Ελλάδα: Μέσα σε ένα τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους, ζεστό ιαματικό νερό τρέχει σε φυσικές πισίνες, κι εμείς χαλαρώνουμε μέσα...
 
Την εμπειρία αυτή μπορούμε να ζήσουμε συμμετέχοντας στην εκδρομή που διοργανώνει το Terra Santa Travel μόνο με 250 ευρώ με δύο πρωινά και δύο δείπνα μέσα!
 
Καλέστε στα τηλέφωνα 28970-42609 & 6946-082751 και κλείστε τη θέση σας σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας!
 
Από τους διοργανωτές το αναλυτικό πρόγραμμα περιγράφεται ως εξής:
 
1η ημέρα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024
 
Συγκέντρωση αργά το απόγευμα στο λιμάνι Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά.
 
2η ημέρα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024
 
Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και με τις κατάλληλες στάσεις για καφέ, θα βρεθούμε νωρίς το μεσημέρι στον Θεσσαλικό κάμπο, όπου και θα γευματίσουμε. Αργότερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας για την επαρχία Αμωλπίας, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στο Λουτράκι Αριδαίας που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνο-σκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του ποταμού που διασχίζει την περιοχή. Πρόκειται για τον θερμοπόταμο που πηγάζει από τα φημισμένα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37oC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Check in στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024
 
Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές ιδιότητες των νερών. Στη λουτρόπολη υπάρχουν δύο υδροθεραπευτήρια, το πρώτο λειτουργεί από το 1960 και το δεύτερο από το 2005. Και τα δύο υδροθεραπευτήρια έχουν μικρές πισίνες που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο με μουσική και διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 
 
4η ημέρα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024
 
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο,  θα αναχωρήσουμε για τον Πειραιά. Με τις κατάλληλες στάσεις για καφέ και φαγητό, με τα χαμόγελα να περισσεύουν, θα φτάσουμε το απόγευμα στο λιμάνι και θα επιβιβαστούμε στο καράβι για το ταξίδι της επιστροφής.
 
5η ημέρα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024
 
Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί.
 
Τιμή ατόμου € 250 ευρώ.
 
Περιλαμβάνονται:
 
- Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο  σε οικονομική θέση
 
- Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές
 
- 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό
 
- 2  δείπνα
 
- Συνοδός του γραφείου
 
- Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.
 
- Διόδια
 
- ΦΠΑ
 
Δεν περιλαμβάνονται:
 
- Ποτά στο δείπνο
 
- Φόρος διανυκτέρευσης που καταβάλεται κατά την άφιξη.
 
Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 η ΑΒ3  30 €  και οι 2 διαδρομές
 
Διαφορά μονόκλινου € 55
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:
 
Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.
 
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr

www.voltarakia.gr  

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.