Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολυτελής, οικονομική απόδραση στο εξωτερικό

Θέλουμε να κάνουμε μια πολυτελή και οικονομική απόδραση; 

Να απολαύσουμε την εμπειρία της χιονοδρομίας;
Να κάνουμε φθηνά ψώνια;
Να χαλαρώσουμε κάνοντας σπα και μπάνιο σε θερμαινόμενες πισίνες;
 
Τότε το Bansko μας περιμένει!
 
Κάνουμε δώρο στον εαυτό μας μία 3μερη εκδρομη στο δημοφιλέστερο χειμερινό θέρετρο των Βαλκανίων.
 
Αναχώρηση αεροπορικώς από Ηράκλειο στις 24 Φεβρουαρίου 2024.
 
Καλέστε τώρα στο τηλέφωνο 28970 42609 το Terra Santa Travel και προλάβετε θέσεις στις Early Booking με 385 ευρώ το άτομο. Μετά τις 6 Ιανουαρίου η τιμη θα προσαρμόζεται κατόπιν ζήτησης!
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως περιγράφεται από τους διοργανωτές, προβλέπει:
 
1η ημέρα  
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρομιο Ηρακλειου και αναχώρηση για Θεσσαλονικη με απ΄ευθειας πτήση. Άφιξη στη Θεσσαλονικη, επιβίβαση στο πουλμαν και αναχώρηση για Bansko. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο - διανυκτερευση.
 
2η ημέρα 
Πρωινό και ελευθερη μερα στο πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας.
Εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Οι πίστες σας περιμένουν. Χορτάστε το χιόνι, την ομορφιά του Μπάνσκο και του βουνού Πίριν. Το καινούργιο τελεφερίκ μέσα από το Μπάνσκο, οι καινούργιες πίστες και τα λιφτ, σας προσφέρουν «αυστριακή» ποιότητα για το αγαπημένο σας σπορ. Όσοι θα θέλατε να μάθετε σκι υπάρχουν σχολές που θα φροντίσουν για σας. Εσείς που δεν κάνετε σκι ευκαιρία για να εξερευνήσετε το Μπάνσκο που έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιοθέατα με παράδοση στη αγιογραφία, στα ξυλόγλυπτα και στις λαϊκές τέχνες. Να περπατήσετε στην πλακόστρωτη κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει η πέτρινη εκκλησία της Αγίας Τριάδας µε το 30 µ. επιβλητικό καµπαναριό. Δείπνο - διανυκτερευση.
 
3η ημέρα
Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Πρώτη μας σταση στο Σαντάνσκι, γνωστό για τις ιαματικές πηγές και τη φθηνή αγορά του. Χρονος για καφέ και βόλτα στο πεζόδρομο με τα καταστήματα. Συνεχίζουμε για τα σύνορα και αφιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την επιστροφή στο Ηρακλειο. 
 
Στην τιμή ατόμου των € 385 περιλαμβάνονται:
 
 Αεροπορικά εισιτήρια Ηρακλειο-Θεσσαλονίκη-Ηρακλειο με την Aegean
 Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα 
 2 διανυκτερεύσεις στο Bansko σε ξενοδοχείο 4*  Riverside Boutique Hotel με πρωινό και δείπνο.
 Φοροι αεροδρομίων
 Mια χειραποσκευή εως 8 κιλά
 Μια αποσκευή εως 20 κιλά
 Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 Αρχηγός συνοδός του γραφείου 
 Φόρος διανυκτέρευσης 
 ΦΠΑ
 
Δεν περιλαμβάνονται:
 Ποτά στα γεύματα
 
Πτήσεις: Aegean
• 24/02/23 : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -  09.50- 11.00
• 26/02/23 : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ –   19.10- 20.20

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr
 
Χρήσιμες σημειώσεις: 
- Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο. 
- Αντίστοιχα κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (π.χ. αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κλπ.). 
- Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση του δεύτερου γονέα. 
- Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν χωρίς γονείς, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.
 
Στο Μπάνσκο μας περιμένουν μπαρ και καφετέριες, ντίσκο και πάνω από 100 γραφικές ταβέρνες, οι περισσότερες με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Γουρουνόπουλα, γεμιστά αρνιά, τοπικά μαγειρευτά και κυνήγι. Επισκεφθείτε τα μαγαζιά με σουβενίρ, με εξοπλισμό σκι, με ρούχα και είδη σπορ.
 
Riverside Boutique Hotel με τρεις διαφορετικές σάουνες, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη ποικιλία από χαλαρωτικά μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς.
• Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα διαστάσεων 11x7μ.
• Ατμόλουτρο
• Τουρκικό λουτρό/Χαμάμ
• Ρωσικό λουτρό
• Φινλανδική σάουνα
• Αρωματική σάουνα αλατιού
 
Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία του Μπάνσκο από τη wikipedia από τον Интерпрайм Банско Недвижими Имоти.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.