Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή φανταστική με 20 ευρώ στο Γενί Γκαβέ και όχι μόνο!

Εποχική εκδρομή φανταστική διοργανώνεται από το Ηράκλειο την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023. 

Λίγο πριν αρχίσουμε τις δουλειές των Χριστουγέννων, αρπάζουμε την ευκαιρία και επισκεπτόμαστε το πανέμορφο Φόδελε και τον ορεινό Γενί Γκαβέ.
 
Στο Φόδελε θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα και την Κιβωτό Προστασίας των ζώων που έχει δημιουργήσει ο ηγούμενος της π. Παντελεήμονας. Η Κιβωτός ξεκίνησε τη λειτουργία της, σε χώρους πέριξ του μοναστηριού, το 2018. Στόχος είναι να φροντίσει, να προστατεύσει και να περιθάλψει ζώα που γεννήθηκαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας ή κακοποιήθηκαν από ανθρώπινο χέρι και είναι δύσκολο να επανενταχθούν στο περιβάλλον.  
 
Οι εκδρομείς θα απολαύσουν μια διαδρομή κατάφυτη από επεριδοειδή, πριν ανηφορήσουν στο χωριό των καλοφαγάδων Γενί Γκαβέ με τις οικογενειακές ταβέρνες που μας περιμένουν για το γεύμα μας.
 
Η εκδρομή θα γίνει με μίνι μπας, γι' αυτό και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μη χάνετε καιρό, λοιπόν. Καλέστε τώρα στο τηλέφωνο 28970 42609 και κλείστε τη θέση σας σ' αυτή τη μονοήμερη εκδρομή την εξαιρετική για τις 10 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή.
 
Περιγράφοντας την εκδρομή οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: "Αναχώρηση το πρωί για το καταπράσινο Φόδελε, σε μια διαδρομή γεμάτη νερά, πορτοκαλιές και ελιές, και το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα που εντυπωσιάζει με τα έργα τέχνης που φιλοξενεί. Πατώντας το πόδι σου εκεί έχεις την αίσθηση ότι το μέρος αυτό είναι αποκομμένο από τον υπόλοιπο κόσμο κι ας είναι μόλις τρία χιλιόμετρα από το Φόδελε, λες και ο χρόνος σταματά και το μόνο που μπορείς να αισθανθείς είναι γαλήνη και μία αίσθηση απόλυτης ελευθερίας και ανάτασης. Στη συνέχεια θα παρουμε το δρόμο για το Γενί Γκαβέ οπου θα εχουμε το γευμα μας δοκιμαζοντας την τοπική διάσημη σπεσιαλιτέ του! Επιστροφή το απόγευμα στο Ηρακλειο.
 
Τιμή ατόμου  € 20
 
Περιλαμβάνονται:
 
Μεταφορά με mini Bus 
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Συνοδός του γραφείου  
 
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:
Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr
 
Μην το σκέφτεστε πολύ... Την Κυριακή πάμε εκδρομή! Στο μεταξύ έχουμε μια ευχάριστη προσδοκία...
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από το Γενί Γκαβέ: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν oι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.