Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μην το σκέφτεστε πολύ: Την Κυριακή πάμε εκδρομή!

Την Κυριακή οι παλιοί δεν έκαναν δουλειές. Πήγαιναν στην εκκλησία και την υπόλοιπη ημέρα ξεκουραζόταν. Γέμιζαν τις μπαταρίες τους, ανασυγκροτούνταν εσωτερικά και έβλεπαν με άλλο μάτι την εβδομάδα που θα ερχόταν.
  
Το Τerra Santa Travel μας καλεί να κάνουμε το ίδιο κι εμείς την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.
 
Για την ημέρα αυτή έχει διοργανώσει μια ωραία εκδρομή στη γαλήνια Μονή Σαββαθιανών και στα ιστορικά Ανώγεια με αναχώρηση από το Ηράκλειο!
 
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούμε μια Μονή, που αν και βρίσκεται σχετικά κοντά στο Ηράκλειο, δεν γίνονται συχνά εκδρομές προς αυτήν.
 
Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν στη Μονή Σαββαθιανών με mini bus, εξού και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αν θέλετε να περάσετε μια ωραία Κυριακή κάντε τώρα την κράτησή σας 28970 42609.
 
Ο καιρός κυλάει πάντα πιο όμορφα όταν έχουμε κάτι καλό να περιμένουμε...
 
Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: "Αναχώρηση το πρωί για τη Μονή Σαββαθιανών που βρίσκεται σε μια πανέμορφη κατάφυτη και καλά κρυμμένη περιοχή κοντά στη Ρογδιά σε υψόμετρο 440 μ. Ένα από τα λίγα εναπομείναντα μοναστήρια που λειτούργησαν στην περιοχή κατά την Ενετοκρατία, το οποίο δέχτηκε την ανελέητη σκληρότητα των Τούρκων. Ο κεντρικός Ναός είναι σχετικά νέος και είναι αφιερωμένος στο Γενέσιο της Θεοτόκου και στους Σαράντα Μαρτυρες. Θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στο εσωτερικό της Μονής περνώντας από τους πανέμορφους κήπους του Μοναστηριού και θα εχουμε χρόνο να απολαύσουμε την ηρεμία του τόπου. Στη συνεχεια θα αναχωρήσουμε για τα ιστορικά Ανώγεια, όπου θα εχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα και θα επιστρεψουμε στο Ηράκλειο".
 
Τιμή ατόμου €20
 
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται: 
 
• Μεταφορα με Mini Bus (άρα περιορισμένες θεσεις)
• Ασφάλεια αστικής ευθυνης
• Συνοδός

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr
 
Μην το σκέφτεστε πολύ... Την Κυριακή πάμε εκδρομή! Στο μεταξύ έχουμε μια ευχάριστη προσδοκία...
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία του Αριστοτέλη Τσιαμπαρλή.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.