Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικο τριήμερο με 150 ευρώ!

Χριστουγεννιάτικο τριήμερο εντός Κρήτης με 150 ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται μάλιστα εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική! Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν την παραμονή των Χριστουγέννων μέσα σε μια σπηλιά στην Μαραθοκεφάλα στα Χανιά, εκεί όπου θα γίνει αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού, μέσα σε μια ατμόσφαιρα μοναδική!

Την εξαιρετική εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel με αναχώρηση από το Ηράκλειο. 
Κάντε τώρα την κράτησή σας καλώντας στο 28970 42609 και ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο γιορτινό τριήμερο που θα θυμάστε για χρόνια!
 
Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: "Έχετε βρεθεί ποτέ σε σπηλιά παραμονή των Χριστουγέννων; Η παράδοση κάθε χρόνο οδηγεί τους κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων, αλλά και τους κτηνοτρόφους που προσφέρουν τα ζώα τους για την φάτνη του Χριστού, στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, στη «Μαραθοκεφάλα» Κολυμβαρίου. Το σπήλαιο του Άι-Γιάννη έχει χωρητικότητα σχεδόν 4.000 ατόμων! Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τη θεία λειτουργία και την αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού με φάτνη και ζώα που φέρνουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, φωτιές, σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή της σπηλιάς.
 
1η ημέρα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023
Αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 11 το πρωί και κάνοντας στάση για καφεδάκι θα φτάσουμε στα όμορφα Χανιά. Ο εορταστικός διάκοσμος και η μουσική κυριαρχούν στην όμορφη πόλη! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα μας προσφέρει την ευκαιρία για παιχνίδι και ξεφάντωμα με περισσότερες από 20 εκδηλώσεις. Ελεύθερος χρόνος έως τις 9 το βράδυ, οπότε και θα αναχωρήσουμε για το σπήλαιο του Άι Γιάννη του Ερημίτη, όπου θα παρακολουθήσουμε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου. Η ήρεμη και επιβλητική ομορφιά του σπηλαίου και η αναπαράσταση που θα δούμε θα μας κάνουν να νοιώσουμε συναισθήματα εντονότερα από τις άλλες παραμονές Χριστουγέννων της ζωής μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
 
2η ημέρα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023
Μετά το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια διαδρομή στην ενδοχώρα της Κρήτης. Θα περάσουμε αναμεσα από παραδοσιακά χωριά και τους πρόποδες των Λευκων Ορέων για να φτάσουμε στο Οροπέδιο του Ομαλού και στο Ξυλόσκαλο. Εκεί θα θαυμάσουμε την άγρια ομορφιά του φαραγγιού της Σαμαριάς και θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για το γεύμα μας σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στα Χανιά, ξεκουραση. Για το βράδυ είναι προγραμματισμένο εορταστικό δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση. 
 
3η ημέρα, 26 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και σήμερα η αναχώρηση μας θα είναι μετά το μεσημέρι για να παρακολουθήσουμε την γιορτινή διοργάνωση του γνωστού πλέον σε ολη την Ελλάδα Santa Run (η πιο χαρούμενη φιλανθρωπική Χριστουγεννιατικη εκδήλωση, στην οποία όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει). Όλη η πόλη είναι παρούσα, γεμίζουν οι δρόμοι από μουσική και κεράσματα. Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Ρέθυμνο και επιστροφή στο Ηράκλειο γεμάτοι χαρά και προσδοκία για τα καλύτερα!
 
Στην τιμή ατόμου των 150 ευρώ περιλαμβανονται:
 
* Μεταφορές με πούλμαν 
* 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στα Χανιά  με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
* Εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική
* Συνοδός

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr
 
Λίγα περισσότερα για το Santa Run: Η πιο χαρούμενη φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης των Χανίων!
To Santa Run Χανιά είναι το πρώτο Santa Run που έγινε στην Ελλάδα, το 2011. Αυτή τη στιγμή, είναι αναλογικά το μεγαλύτερο σε πλήθος κόσμου και συγκέντρωση χρημάτων στην Ευρώπη. Γιατί ολόκληρη η πόλη είναι παρούσα, από τις επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους καλύπτουν όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, ώστε όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές να πηγαίνουν στα τέσσερα σωματεία, έως τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, και τους χανιώτες μουσικούς και dj's που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης.
 
Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.