Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόλτα γιορτινή σε καζάνι ανήμερα του Αγίου Μηνά!

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Μηνά, υπάρχει πρόταση για απογευματινό βολταράκι ξεχωριστό σε ρακοκάζανο στο Καστέλλι Πεδιάδος.

Για να μάθουμε πως φτιάχνετε η ρακή, για να τη δοκιμάσουμε, για να φάμε ωραία και για να γλεντήσουμε με την καρδιά μας, επειδή η ζωή είναι στιγμές! Και επειδή στο χέρι μας είναι να τις κάνουμε μοναδικές.

Τιμή συμμετοχής 25 ευρώ το άτομο με πλήρες μενού και απεριόριστη ρακή!

Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel, στην ανακοίνωση του οποίου διαβάζουμε τα εξής:

"Με ένα μπουκάλι τσικουδιά και με καλή παρέα

και τ’ άσχημα τα πράγματα, μας φαίνονται ωραία!

Απογευματινή βόλτα σε παραδοσιακό ρακοκάζανο.

Κάθε χρόνο ο Νοέμβρης μυρίζει αποσταγμένα σταφύλια, κρέας στα κάρβουνα, πατάτα οφτή και καλή παρέα γύρω από το καζάνι! Τα ρακοκάζανα εδώ και αιώνες παράγουν παραδοσιακά το ποτό που μας συνοδεύει σε όλες τις στιγμές μας..

Αναχώρηση το απόγευμα για το παραδοσιακό καζάνι του Καλικάκη, όπου θα δούμε όλα τα στάδια της απόσταξης, θα γευτούμε νοστιμιές και θα διασκεδάσουμε. Επιστροφή το βραδάκι στο Ηράκλειο".

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr 

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Ο Πολιούχος του Ηρακλείου Άγιος Μηνάς.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι ψυχαγωγικές και οι πεζοπορικές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.