Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστούγεννα 2023: Για που θα πετάξουμε με 525 ευρώ;

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της μαγείας και των παραμυθιών, μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου... Το Δεκέμβριο του 2023 μπορούμε να περάσουμε μαγικά Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη.

Το Terra Santa Travel έχει διοργανώσει για όλους εμάς μια καταπληκτική εκδρομή, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 23 Δεκεμβρίου 2023.

Με 525 ευρώ ανά άτομο, πρωινά, δείπνα και ρεβεγιόν σε τετράστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας και όχι μόνο!

Οι διοργανωτές μας καλούν να περάσουμε μαζί τους τα Χριστούγεννα που θα θυμόμαστε για καιρό. Όπως αναφέρουν: "Ελάτε μαζί μας σε μια γιορτινή εξόρμηση στο βορρά. Για να νοιώσουμε φέτος το εορταστικό κλίμα και να γίνουμε μέρος του"...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής περιγράφεται ως εξής:

1η ημέρα: 23 Δεκεμβρίου 2023

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο Ηράκλειου και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, επιβίβαση στο πούλμαν και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για απολαύσουμε τη βόλτα μας στην περίφημη αγορά της πόλης: Θα δούμε στολισμένα μαγαζιά, θα απολαύσουμε τα φρεσκοψημένα τσουρέκια, θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία Αριστοτέλους και θα μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με κάποιο Happening που θα βρεθεί στο δρόμο μας. Έτσι κι αλλιώς η Θεσσαλονίκη δεν στερείται θεάματος και συγκινήσεων αυτές τις ημέρες! Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 24 Δεκεμβρίου 2023

Ξημέρωσε παραμονή των Χριστουγέννων! Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε για την όμορφη Έδεσσα. Θα δούμε τον πέτρινο πύργο με τα έξι ρολόγια, το πάρκο με τους καταρράκτες και την εκπληκτική θέα, καθώς επίσης τη συνοικία Βαρόσι. Συνεχίζουμε για το ειδυλλιακό αξιοθέατο της Νάουσας, το άλσος Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο πνεύμονα πράσινου, ο οποίος έχει αξιοποιηθεί σωστά και είναι πόλος αναψυχής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της μακεδονίτικης πόλης. Το τέλος της ημέρας θα μας βρει στο ξενοδοχείο για ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο gala με χορό, άφθονο φαγητό! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 25 Δεκεμβρίου 2023

Χριστός γεννάται σήμερον εν Θεσσαλονίκη! Πρωινό και μετά θα επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Δημητρίου, την άνω πόλη και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα από ψηλά. Όλα αυτά πριν την αναχώρησή μας για την περίφημη «Ονειρούπολη» της Δράμας! Το Fun park, το Christmas market, το δάσος των ευχών και της ελπίδας, το εργοστάσιο καραμέλας και ζαχαρωτών, οι συναυλίες και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα σαγηνεύσουν τις αισθήσεις σε μια εμπειρία αξέχαστη! Το βράδυ θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη για δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 26 Δεκεμβρίου 2023

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο, απ' όπου θα πάρουμε την πτήση για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο.

Στην τιμή ατόμου των 525 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:

- Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο με την Sky express.

- Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο.

- Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

- Φόροι αεροδρομίων.

- Μία χειραποσκευή έως 8 κιλά.

- Μια αποσκευή έως 20 κιλά.

- Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

- Αρχηγός συνοδός του γραφείου.

- ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ποτά στα γεύματα
  • Δημοτικός φόρος  που πληρώνονται στο ξενοδοχείο

Διαφορά μονόκλινου € 110

Παιδιά 5-11 ετών €  485 (σε δωμάτιο με δύο ενήλικες)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:
 
Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr 

Πτήσεις

GQ 561 L 23DEC 6 HERSKG DK1  08.50  1005 

GQ  560 L 26DEC 2 SKGHER DK1  12.40 Α1355  

Σημείωση: Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 40% της αξίας του εισιτηρίου.

Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.