Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή για γονείς και παιδιά στο Ίνι

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 μαθητική πεζοπορία στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο Αρκαδίας (Ίνι Μονοφατσίου).

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: "Η πεζοπορία θα ακολουθήσει την διαδρομή του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου του Ινίου και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 3 ώρες.
Στο τέλος της πεζοπορίας στα Ρωμαϊκά Λουτρά, η δρ. Καλλιόπη Εμμ. Γκαλανάκη, αρχαιολόγος, θα κάνει εργαστήριο με τα παιδιά.
 
Επιστημονικά υπεύθυνος: Αποστολακάκης Αβραάμ (φυσικός - συγγραφέας)
Ώρα αναχώρησης:  9 π.μ. από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας
Εκτιμώμενη ώρα επιστροφής: 3 μ.μ.
 
Μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν μαθητές/τριες δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων. Οι ενήλικες (εκπαιδευτικοί και γονείς που συνοδεύουν) πρέπει να γίνουν μέλη του Ομίλου καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή μέλους. Μέλη του Ομίλου που συνοδεύουν μαθητές/τριες συμμετέχουν δωρεάν.
 
Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας απαγορεύεται το κάπνισμα/άτμισμα και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
 
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή 8-10μμ) στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 και 6974384543
 
Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής εδώ
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Χρήστος Οικονομάκης 
 
Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές και τα καλά νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.