Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο χωριό των καλοφαγάδων και το νυφικό της βασίλισσας

Θέλουμε να δούμε το μέρος της Κρήτης, όπου ράφτηκε το νυφικό της Βασίλισσας Όλγας;

Να επισκεφθούμε το χωριό των απανταχού καλοφαγάδων;

Να αλλάξουμε τον αέρα μας και να μη μετανιώνουμε που μείναμε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 μέσα;

 

Εκδρομή από το Ηράκλειο προς τα δυτικά διοργανώνει το Terra Santa Travel: Μονή Καλογραιών – Κορακιές - Ακρωτήρι - Θέρισσος.

Μόνο με 20 ευρώ κάνουμε κάτι διαφορετικό!

Καλέστε τώρα στο 28970 42609, κλείστε τη θέση σας και ετοιμαστείτε για να:

* Επισκεφθείτε την ιστορική Μονή Καλογραιών, όπου το 1867 οι μοναχές έραψαν το νυφικό της βασίλισσας Όλγας. Φανταστείτε πόσο αξιόλογη και τι μεγάλης φήμης ήταν η οικοκυρική σχολή που λειτουργούσε εκεί...

* Επισκεφθείτε το χωριό από το οποίο κήρυξε την επανάσταση το 1905 ο Βενιζέλος. Πρόκειται για το Θέρισο, που διαθέτει δύο εξαιρετικά μουσεία και πολλές καλές οικογενειακές ταβέρνες. Το χωριό αυτό αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους καλοφαγάδες.

* Δείτε εικόνες φυσικού κάλλους απαράμιλλου κατά τις διαδρομές που θα κάνετε με το πούλμαν.

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή της Κυριακής 5ης Νοεμβρίου 2023 ως εξής: "Αναχώρηση το πρωί για το νομό Χανίων και επίσκεψη σε από τα πιο λιτά Μοναστήρια του Ακρωτηρίου. Πρόκειται την ιστορική Μονή Καλογραιών στις Κορακιές. Εκεί θα περιηγηθούμε στο Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και στα παρεκκλήσια του Αγίου Ανδρέα και της Παναγίας της Πορταΐτισσας.

Επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και θα συνεχίσουμε για το ιστορικό χωριό Θέρισσο, περνώντας από το Θερισσιανό φαράγγι και θαυμάζοντας την άγρια ομορφιά του. Θα επισκεφθούμε το στρατηγείο του Βενιζέλου όπου εκτίθενται αντικείμενα της εποχής. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα, θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.    

Τιμή ατόμου € 20

Περιλαμβάνονται:

* Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.

* Συνοδός του γραφείου.

* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Φωτογραφία από τη Μονή Καλογραιών.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.