Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή στο εξωτερικό με 470 ευρώ

Θέλουμε να ζήσουμε το μυστήριο του "Κόμη Δράκουλα"; Να επισκεφθούμε το "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης"; Να ατενίσουμε το Δούναβη; Να σεργιανίσουμε σε μεσαιωνικά σοκάκια και κλειστές αγορές;

Τώρα μπορούμε. Εκδρομή στη Ρουμανία, στην τιμή έκπληξη των 470 ευρώ, με διαμονή σε 4άστερα ξενοδοχεία που προσφέρουν πρωινό σε πλούσιους μπουφέδες.

Από το Terra Santa Travel, με αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 8 Δεκεμβρίου 2023.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο τηλέφωνο 28970 42609 και αρχίστε να ονειρεύεστε το ταξίδι σας στη χώρα των θρύλων και των παραμυθιών.

ΣΟΦΙΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΜΟΝΗ ΣΙΝΑΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ-ΚΑΣΤΡΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ-ΜΠΡΑΣΟΦ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής περιγράφεται από τους διοργανωτές ως εξής:

1η ημέρα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου κι επιβίβαση στο πλοίο.

2η ημέρα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά κι επιβίβαση στο πούλμαν. Με τις ανάλογες στάσεις θα φτάσουμε στον Προμαχώνα, όπου θα κάνουμε στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Περνάμε αμέσως μετά, από τον έλεγχο διαβατήριων και σε 2,5 περίπου ώρες θα είμαστε στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας τη Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι. Μόλις περάσουμε τα Βουλγαρουμανικά σύνορα θα διασχίσουμε τη Γέφυρα της Φιλίας πάνω από το Δούναβη ποταμό και σε μια ώρα θα είμαστε στο Βουκουρέστι, το Παρίσι των Βαλκανίων όπως το λένε, μια από τις γοητευτικότερες πόλεις της Ευρώπης, έδρα Ακαδημίας, μεγάλου Πανεπιστημίου, πνευματική και καλλιτεχνική μητρόπολη. Το ισχυρότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη όπου μπορούμε να απολαύσουμε την ομορφιά της, και να αλλάξουμε χρήματα στα τοπικά ανταλλακτήρια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη του Βουκουρεστίου. Θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης των αντιθέσεων, την όπερα, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο, το παλάτι Τσαουσέσκου ( το παλάτι του λαού) με τα χιλιάδες δωμάτια, το 2ο μεγαλύτερο κτήριο στο κόσμο μετά το Αμερικανικό Πεντάγωνο, ιστορικά μνημεία. Συνεχίζουμε για το Μουσείο του Χωριού ένα θεματικό πάρκο όπου θα δούμε όλα τα διαφορετικά ήθη και έθιμα των χωριών της Ρουμανίας. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο του Βουκουρεστίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για τη Μεσαιωνική πόλη Σινάϊα το Μαργαριτάρι των Καρπαθίων. Επίσκεψη στο ομώνυμο μοναστήρι, που χτίστηκε από τον Κατακουζηνό, πάνω σε μία πέτρα που έφερε από το Όρος Σινά, εξ’ ου και η ονομασία της περιοχής. Συνεχίζουμε για το κάστρο Μπραν, γνωστό ως "Πύργος του Δράκουλα" Θα εντυπωσιαστούμε και θα μάθουμε πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες και θρύλους για τον Βλαντ Τσέπες τον επονομαζόμενο Δράκουλα. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για την ιστορική πόλη Μπρασόφ με την διάσημη Μαύρη εκκλησία της: Τη μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού ρυθμού. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Σήμερα θα γνωρίσουμε τη Σόφια και θα δούμε το ναό του Αλεξάντερ Νεύσκι, την Αγία Σοφία, το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, τα παλιά ανάκτορα, την όπερα, το προεδρικό μέγαρο, την ροτόντα του Αγίου Γεωργίου κ.τ.λ.. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον πεζόδρομο και στην κλειστή αγορά για βόλτα και ψώνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση το πρωί και με τις ανάλογες στάσεις θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

9η ημέρα, Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου

Στην τιμή ατόμου των 470 ευρώ περιλαμβάνονται:

• Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.
• Πούλμαν νέας τεχνολογίας με πεπειραμένο οδηγό
• 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Αστέρων στο Βουκουρέστι
• 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Αστέρων στη Σόφια
• 1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 * Αστέρων στη Θεσσαλονίκη
• 6 πρωινά σε πλούσιους μπουφέδες
• Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Αρχηγός του γραφείου σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού
• Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
• ΦΠΑ και διόδια

Δεν περιλαμβάνονται:

• Είσοδοι σε μουσεία
• Δημοτικοί Φόροι που καταβάλλονται με την άφιξη στα ξενοδοχεία

Διαφορά Μονόκλινου € 160
Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 25

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Σημειώσεις: Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.
Αντίστοιχα κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (π.χ. αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κλπ.).
Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση του δεύτερου γονέα.
Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν χωρίς γονείς, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.

www.voltarakia.gr

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.