Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή εκτός Κρήτης με 240 ευρώ

Μια πολύ όμορφη εκδρομή εκτός Κρήτης διοργανώσει για όλους εμάς το ταξιδιωτικό γραφείο Terra Santa Travel, με αναχώρηση από το Ηράκλειο την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

Πρόκειται για εκδρομή σε σημαντικά προσκηνύματα της χώρας που είναι ιδανική, ώστε να μας κάνει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ενόψει του χειμώνα!

Οι εκδρομείς από το Ηράκλειο θα βρεθούν στο στολίδι του Αργοσαρωνικού, την Αίγινα, στον Άγιο Νεκτάριο, στη Χαλκίδα, στη Μονή του Όσιου Δαυίδ, στο Προκόπι, στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο και στην Πλάκα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμά της, όπως περιγράφεται από τους διοργανωτές:

1η ημέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023
Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών γραμμών και αναχώρηση για Πειραιά.

2η ημέρα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
Άφιξη στο Πειραιά τοποθετούμε τις αποσκευές μας στο πούλμαν και άμεση επιβίβαση στο πλοίο για το στολίδι του Αργοσαρονικού την πανέμορφη Αίγινα. Θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγ. Νεκταρίου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα όπου θα δούμε, το κάτασπρο εκκλησάκι του Αϊ-Νικόλα, τα νεοκλασικά, τη μητρόπολη, τα πλωτά μανάβικα! Στα σοκάκια θα βρείτε καφέ με σκιερές αυλές, γκαλερί, μαγαζιά και ταβερνάκια. Συγκέντρωση στο λιμάνι και αναχώρηση για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Εύβοια. Αφιξη στη Χαλκίδα μια πόλη θαλασσινή, δύο γέφυρες, ένα μοναδικό φαινόμενο παλίρροιας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κεντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή του Οσίου Δαυίδ που βρίσκεται στη καρδιά μιας πυκνόφυτης έκτασης και είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Στον ναό του Μοναστηριού φυλάσσονται τα ευωδιάζοντα και θαυματουργά οστά του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος, το θυμιατό και το πετραχήλι του Αγίου. Συνεχίζουμε για το Προκόπι Ευβοίας, όπου θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία το 1922.Ελευθερος χρόνος και επιστροφή στη Χαλκίδα.Βόλτα στα δεκάδες μαγαζιά στη παραλία της πόλης που είναι γεμάτη ζωή. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για την Ιστορική και κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της πατρίδας μας την Αθήνα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στους πεζόδρομους της Πλάκας όπου το ρολόι μοιάζει σταματημένο στα τέλη του 19ου αι. –και αυτή η ατμόσφαιρα γοητεύει τους χιλιάδες επισκέπτες που γεμίζουν τα στενά και τις ανηφοριές της, όπου άλλοτε οι μουσικοί έκαναν καντάδα στις κοπέλες. Ο διατηρητέος οικισμός αρχίζει από την ανατολική πλευρά της Ακρόπολης απλώνεται στα βόρεια του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης και καταλήγει στη Ρωμαϊκή Αγορά. Για τους πολίτες της Αθήνας είναι η συνοικία των θεών. Μια βόλτα στα στενά της γαληνεύει την ψυχή και το πνεύμα. Ελεύθερος χρόνος έως το απόγευμα που θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο.

5η ημέρα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023
Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Στην τιμή ατόμου των € 240 περιλαμβάνονται:

- Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο οικονομική θέση
- Πούλμαν για τις μετακινήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Αίγινα-Πειραιάς.
- 2 νύχτες σε ξενοδοχείο 3* αστέρων στην παραλία της Χαλκίδας με πρωινό σε μπουφέ
- Συνοδός του γραφείου
- Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.
- Διόδια
- ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:
- Δημοτικός φόρος στο ξενοδοχείο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr 

* Διαφορά Μονόκλινου € 45
* Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 25 (και οι 2 διαδρομές)
* Βρέφη & νήπια 0 – 4 ετών δωρεάν.
* Παιδιά 5 – 11 ετών 200 €.

Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά μένουν σε δωμάτιο με 2 ενήλικες.

"Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου" επισημαίνουν οι διοργανωτές.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία του Ναού του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.