Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή για την εορτή της Παναγίας της Γιάτρισσας

Σε λίγες ημέρες πανηγυρίζει ο Ναός της Παναγίας της Γιάτρισσας στην Κρήτη.

Αν δεν τον έχουμε επισκεφθεί ποτέ και το επιθυμούμε, τώρα μπορούμε, αναχωρώντας από το Ηράκλειο τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 για τον πανηγυρικό εσπερινό.

Εκδρομή από το Ηράκλειο με το Terra Santa Travel για την εορτή της Παναγίας της Γιάτρισσας στον Αποκόρωνα Χανίων.

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: "Αναχώρηση στις 16.00 από Ηράκλειο για το μοναδικό Ναό στην Κρήτη που είναι αφιερωμένος στην Παναγία τη Γιάτρισσα και βρίσκεται στον Αποκόρωνα Χανίων, μέσα σ’ ένα τεράστιο πάρκο παλιών βοσκότοπων, κοντά στο χωριό Λιτσάρδα. Θα παρακολουθήσουμε τον πανηγυρικό εσπερινό. Μετά το πέρας του εσπερινού όπως κάθε χρόνο θα κεραστούν όλοι οι προσκυνητές. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Ηρακλειο".

Τιμή ατόμου € 18

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πούλμαν
  • Συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr 

Φωτογραφία: Εικόνα της Παναγίας της Γιάτρισσας.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.