Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπάνια εκδρομή στην Παναγία Πρωτοσεπτεμβριανή!

Γνωρίζουμε πως υπάρχει Παναγία που γιορτάζει την 1η Σεπτεμβρίου; Πρόκειται για την Παναγία την Τρυπητή ή Πρωτοσεπτεμβριανή. Το ταπεινό εκκλησάκι της βρίσκεται μέσα σε μια σπηλιά λίγο μετά το φαράγγι της Τρυπητής στη νότια πλευρά του Νομού Ηρακλείου.

Με αφορμή την εορτή της που πλησιάζει, το ταξιδιωτικό γραφείο Τerra Santa Travel διοργανώνει μια σπάνια εκδρομή με mini bus προς την Παναγία την Τρυπητή ή Πρωτοσεπτεμβριανή. Όσοι συμμετάσχουν στην εκδρομή θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια συναρπαστική διαδρομή, μέσα από το φαράγγι Τρυπητής, ένα από τα λίγα Κρητικά φαράγγια, που μπορεί κάποιος να προσεγγίσει οδικώς.

Μετά τη λειτουργία, οι εκδρομείς μεταφέρονται στην κοντινή, μεγάλη και ήρεμη ακρογιαλιά της Τρυπητής για μπάνιο και άδειασμα του μυαλού.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου 2023.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στα τηλέφωνα: 28970 42609 ή 6946 082751 και προσφέρετε στον εαυτό σας μια εμπειρία ξεχωριστή!

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: "Αναχώρηση το πρωί με Mini Bus για την εκκλησία της Παναγίας της Τρυπητής ή αλλιώς Πρωτοσεπτεμβριανής, για την οποία μας προϊδεάζει το όνομα της, που γιορτάζει σήμερα. Η εκκλησία είναι χτισμένη μέσα σε μία σπηλιά, ύψους 8 μέτρων λίγο μετά το φαράγγι της Τρυπητής. Θα παρακολουθήσουμε την λειτουργεία και αφού απολαύσουμε την ηρεμία του τόπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στα καταγάλανα νερά της παραλίας Τρυπητής.

Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή που σου κόβει την ανάσα, με εικόνες αυθεντικού άγριου φυσικού τοπίου, φτάνουμε στην πανέμορφη παραλία με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά. Η Τρυπητή παράδεισος στα νότια του νησιού μας κοσμεί τα Αστερούσια και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να την επισκεφθεί για μια φορά στη ζωή του.

Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο Ηράκλειο το απόγευμα".

Στην τιμή ατόμου των 30 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:

* Μεταφορά με Mini Bus
* Συνοδός
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραλία της Τρυπητής δεν είναι οργανωμένη, υπάρχουν όμως πολλά αλμυρίκια που μπορούν να μας χαρίσουν την σκιά τους. Στην Τρυπητή υπάρχουν δύο ταβέρνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr  

Φωτογραφία από το εκκλησάκι της Παναγίας

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.